پنجشنبه 31 خرداد 1397

آمار تفکیکی رشته های تحصیلی در پایه دهم

رئيس مركز برنامه ‌ريزي منابع انساني و فناوري اطلاعات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به بازنشستگي 39 هزار نفر از فرهنگيان در سال جاري(1395) گفت: احكام بازنشستگان به تدريج صادر مي ‌شود و تمام تشريفات صدور احكام بازنشستگان تا پيش از بهمن ماه95 به اتمام مي ‌رسد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، اسفنديار چهاربند با اشاره به ساماندهي مناسب نيروي انساني در آموزش و پرورش در سال تحصيلي جاري(96-1395) و رد هرگونه مشكل در اين زمينه اظهار كرد: ساماندهي نيروي انساني انجام شده است و ثبت آمار دانش آموزان در سامانه «سناد» نيز رو به پايان است.

وي افزود: بر اساس گزارش های ثبت شده در سامانه «سناد» تا اواخر آبان ماه95 اطلاعات مربوط به ۱۳ ميليون و ۶۰۱ هزار دانش آموز ثبت شده است كه بنا به تفكيك مقاطع آموزشي، بيش از ۵۶۰ هزار نفر در دوره پيش دبستاني، بيش از ۷ ميليون و۶۳۲ هزار نفر در مقطع ابتدايي، بيش از ۳ ميليون و ۱۲۷ هزار نفر در مقطع متوسطه اول و بيش از ۲ ميليون و۲۰۷ هزار در مقطع دوم متوسطه در حال تحصيل هستند و شمار دانش آموزان مدارس استثنايي نيز بيش از ۷۲ هزار نفر است.

رئيس مركز برنامه ‌ريزي منابع انساني و فناوري اطلاعات وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: از حدود ۹۰۰ هزار دانش آموز كلاس دهمي ۱۱.۹ درصد در رشته رياضي و فيزيك، ۳۰.۶۱ درصد در رشته علوم تجربي، ۲۳.۵۶ درصد در رشته علوم انساني و ۰.۵ درصد در رشته علوم و معارف اسلامي ثبت نام كرده ‌اند. همچنين ۱۶.۵۷ درصد دانش آموزان به شاخه كاردانش و 17 درصد به فني و حرفه ‌اي رفته ‌اند.

چهاربند درباره زمان صدور احكام آن دسته از كاركنان آموزش و پرورش كه در سال جاري(1395) بازنشسته شده ‌اند، خاطرنشان كرد: امسال 39 هزار همكار فرهنگي بازنشسته شده ‌اند كه احكام آن ها به تدريج صادر مي شود و تا پيش از بهمن ماه95 تمام تشريفات صدور احكام بازنشستگان به اتمام مي رسد و مشكلي در دريافت حقوق وجود ندارد.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1395.09.02

بازديد کل : 2275268 نفر   - 388745 ip   بازديد امروز : 117 نفر   - 60 ip   بازديد ديروز : 1070 نفر   - 256 ip   آنلاين : 11 نفر