سه شنبه 27 آذر 1397

هیچ استانی بدون کتاب درسی نیست

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد و رسانه‌ های آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که از نظر ما هیچ استانی بدون کتاب درسی نیست افزود: اگر همچنان کسی باقی مانده باشد که به هر علتی کتاب نگرفته باشد چه در مقطع ابتدایی و چه پیش دانشگاهی می‌ تواند با ورود به سامانه فروش نسبت به ثبت سفارش کتاب اقدام کند.

لیدا نیک روش در گفت ‌و گو با ایسنا، درباره وضعیت توزیع کتب درسی در کشور و در واکنش به این که هنوز دانش آموزان در برخی مناطق محروم کشور کتاب ندارند اظهار کرد: از نظر ما هیچ استانی بدون کتاب درسی نیست.

وی افزود: طبق آمار سامانه ثبت نام دانش آموزی(سناد) سهمیه کتب درسی تمام استان‌ ها ارسال شده و کتاب ها به دست دانش آموزان رسیده  است، تنها در مقطع فنی و حرفه ‌ای به علت تغییر رشته و جابه جایی هنرآموزان کتاب‌ ها نرسیده بودند که با درخواست مجدد، کتب آن ها نیز ارسال شد.

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد و رسانه ‌های آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که اگر همچنان کسی باقی مانده باشد که به هر علتی کتاب نگرفته باشد  در مقطع ابتدایی و پیش دانشگاهی می ‌تواند با ورود به سامانهhttp://www.irtextbook.com نسبت به ثبت سفارش کتب اقدام کند. گفت: اگر دانش آموز محصل دوره متوسطه اول و دوم باشد نیز می‌ تواند به کتابفروشی ‌ها مراجعه کند تا اگر هنوز مرجوع نکرده باشند کتاب مورد نیاز خود را دریافت کند.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.08.29

بازديد کل : 2480199 نفر   - 434931 ip   بازديد امروز : 804 نفر   - 316 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 7 نفر