چهارشنبه 25 مهر 1397

پذیرش دکتری پرستاری برای اولین بار در دانشگاه آزاد

دکتر سید‌علی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌ و گو با «فرهیختگان» از ورود این دانشگاه به مقطع تحصیلات تکمیلی در حوزه پزشکی خبر داد.بر این اساس، برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی دانشجوی دکتری پرستاری (Ph.D) پذیرش خواهد شد؛ اقدامی که در جهت توسعه و حمایت از اعتلا و ارتقای حیطه علوم پزشکی خواهد بود.

دکتر ابطحی می ‌گوید جذب دانشجوی پرستاری در مقطع دکتری دو مزیت دارد؛ توسعه آموزش اولین مزیت از نگاه معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است. به اعتقاد او زمانی که دانشجوی دکتری تربیت شود آموزش در مقطع کارشناسی ‌ارشد و کارشناسی رشد بیشتری خواهد داشت. تربیت هیات‌ علمی در این حوزه مزیت دوم از نگاه معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد است.

دکتر سید‌علی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی می‌گوید: «‌دانشجویان دکتری ،هیات‌ علمی آینده خواهند شد. در حال حاضر نیز آماده می‌ شویم در واحد نجف ‌آباد، خوراسگان و ارومیه دکتری پرستاری دایر و مجوز آن را از وزراتخانه بهداشت کسب کنیم.»

آن طور که دکتر ابطحی می ‌گوید: «با تربیت دکتری پرستاری در این چهار مرکز هم آموزش ارتقا پیدا می‌کند و هم در آینده هیات ‌علمی دانشگاه تامین می‌ شود.» معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از ایجاد رشته‌ های دیگر در مقطع ارشد هم صحبت به میان آورده و می‌ گوید: «‌حدود 50 رشته در مقطع کارشناسی ‌ارشد در وزارتخانه داریم که در حال نهایی شدن است.»

او از اهمیت رشته پرستاری هم صحبت می‌ کند. به اعتقاد او ارتقای پرستاری از مهم ‌ترین اهداف تربیت دانشجو در مقطع دکتری است. او می ‌گوید: «زمانی ما تنها فارغ ‌التحصیل کارشناس پرستاری داشتیم اما سال گذشته(1394) در مقطع ارشد هم برنامه ‌ریزی کرده و دانشجو جذب کرده ‌ایم. در حال حاضر ارشد پرستاری دارای حدود 12 رشته است. امسال نیز تلاش کرده ‌ایم دانشجوی (Ph.D) پذیرش کنیم تا گامی دیگر در جهت توسعه این حوزه برداشته شود.»

آن طور که او می‌گوید: «اولین بار در واحد تهران پزشکی دانشجوی پرستاری دکتری جذب شد و مسئولان وزارت بهداشت هم در بازدید از واحد نجف ‌آباد اصفهان بر آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی در جذب دانشجویی پرستاری مقطع دکتری تاکید کردند.»

دکتر سید‌علی ابطحی، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی می‌گوید: «‌همچنین چندین رشته برای واحدهای شهرضا، نجف‌ آباد، خمینی ‌شهر، نجف ‌آباد و اصفهان نهایی شده است.» بخش دیگر سخنان دکتر ابطحی در گفت ‌و گو با «فرهیختگان» مساله اعتبار‌بخشی است. او می‌گوید: «مساله اعتبار‌بخشی مانند سایر سازمان‌ ها است و هر سال ارتقای کیفیت تکرار می ‌شود.» به گفته او دو نوع ارتقا وجود دارد؛ اعتبار‌بخشی آموزشی و اعتبار‌بخشی درمانی.»

حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.08.29

بازديد کل : 2410729 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 328 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر