دوشنبه 28 آبان 1397

وضعیت اعتبار رشته ها و مدارک دانشگاه آزاد تا سال 95

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر سیدعلی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «تعامل بسیار خوبی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داریم و با توجه و اشراف کامل به شاخص های کیفی این وزارتخانه در سال جاری(1395) و برای اولین بار موفق به اخذ مجوز پذیرش دانشجو در دوره دکتری تخصصی پرستاری در دانشگاه آزاد اسلامی شدیم و در مرحله بعدی با توجه به برنامه ‌ریزی ‌های صورت‌ گرفته و وجود امکانات و اعضای هیات علمی توانمند در واحدهای اصفهان(خوراسگان) و نجف‌آباد امیدوارم شاهد اخذ مجوز دوره دکتری تخصصی پرستاری در واحد اصفهان(خوراسگان) و دوره‌ های تخصصی دستیاری پزشکی در واحد نجف ‌آباد باشیم.»

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اهمیت اصلاح هرم اعضای هیات‌ علمی در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و جذب 500 عضو هیات علمی گروه پزشکی در 2 سال اخیر در واحدهای مجری رشته ‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد، خاطرنشان کرد: «تمام رشته ‌های دانشگاه آزاد اسلامی که در سال 95 و قبل از آن پذیرش دانشجو داشته ‌اند، مصوب و قانونی است و صدور مدارک فارغ‌ التحصیلی و دانشنامه معتبر و قانونی است.»

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) از جمله دانشگاه ‌های موفق در حوزه علوم پزشکی در کشور است که رشته‌ های علوم پزشکی دایر در آن، در دو دانشکده مستقل دندانپزشکی و دانشکده پرستاری و مامایی سازمان ‌دهی شده و با دارا بودن 1364 دانشجو در رشته ‌های گروه علوم پزشکی تاکنون 2714 نفر فارغ ‌التحصیل شامل 77 دکتری دندانپزشک متخصص، 770 دکتری دندانپزشک حرفه‏‌ای، 1277 کارشناس پرستاری، 223 کارشناس‌ ارشد پرستاری، 367 کارشناس مامایی از این واحد دانشگاهی به جامعه پزشکی کشور وارد شده ‌اند.

حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.08.29

بازديد کل : 2443287 نفر   - 425451 ip   بازديد امروز : 151 نفر   - 69 ip   بازديد ديروز : 1131 نفر   - 429 ip   آنلاين : 6 نفر