سه شنبه 27 آذر 1397

اطلاعیه مهم معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد در زمینه مستندات علمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی معاونت پژوهش و فناوری اطلاعیه ای خطاب به واحد های دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص مستندات علمی صادر کرد. متن این اطلاعیه به این شرح است:

به منظور رصد کشوری و تدوین راهکارهای مناسب برای موضوع ' بحث ابهامات در زمینه مستندات علمی'، لازم است لینک پرسشنامه های طراحی شده به وسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اطلاعات زیر در اختیار چهار گروه تعیین شده و در تمام واحدهای دانشگاهی، به صورت آنی قرار گیرد.

لطفا به مخاطبان مربوطه اطلاع رسانی مناسب انجام شود تا افراد حداکثر تا روز شنبه 1395/8/29 نسبت به تکمیل پرسشنامه ها اقدام کنند.

سامانه نظرسنجی و راستی آزمایی مقالات و پایان نامه های علوم پزشکی کشور:

لینک مربوط به اساتید

لینک مربوط به مدیران آموزشی

لینک مربوط به دانشجویان

لینک مربوط به فارغ التحصیلان

روابط عمومي مركز سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي

1395.08.27

بازديد کل : 2480151 نفر   - 434923 ip   بازديد امروز : 756 نفر   - 308 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 9 نفر