دوشنبه 28 آبان 1397

اعطاي تسهیلات ادامه تحصيل در دوره دکتری تخصصی به دانش ‌آموختگان برتر دانشگاه‌ ها

بنياد ملّي نخبگان بر اساس آيين‌ نامه «شناسایی و پشتیبانی از دانش ‌آموختگان‌ برتر دانشگاهی» تسهيلات ويژه‌ اي را براي دانش ‌آموختگان ‌برتر دانشگاه‌ ها براي ادامة تحصيل در دورة دكتري اعطا مي كند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد ملی نخبگان، مهم‌ ترين نكات اين تسهيلات به شرح زير است:

1.  صرفاً دانش‌ آموختگان دوره كارشناسي ‌ارشد (يا دكتري حرفه ‌اي) مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فنّاوري/ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مي‌ توانند از اين تسهيلات استفاده كنند.

2.  متقاضيان استفاده از جايزه شهيد احدي از تاريخ 95/09/15 تا 95/10/25 فرصت دارند اطلاعات خود را به ‌طور كامل در سامانه اطلاعاتي بنياد ملّي نخبگان بارگذاري كنند.

3. تسهيلات اعطايي به مشمولان به شرح زير است:

3-1. معرفي دانش ‌آموخته برتر براي پذيرش بدون آزمون در دوره دكتري تخصصي به دانشگاه‌ ها و پژوهشگاه ‌هاي برتر كشور

3-2.  اعطاي جايزه تحصيلي بنياد ملّي نخبگان براي سال اول دورة دكتري تخصصي

يادآوري 1: بنياد برگزيدگان را به دانشگاه‌ ها و پژوهشگاه‌ هاي برتر كشور معرفي مي کند و پذيرش نهايي برگزيدگان بر عهدة دانشگاه/ پژوهشگاه است.

يادآوري 2: دانش ‌آموخته برتر، تا چهار نيم ‌سال تحصيلي بعد از برگزيده شدن، فرصت دارد از يكي از دانشگاه‌ ها/ پژوهشگاه‌ ها پذيرش دريافت كند، در غير اين‌ صورت جايزه مذكور كان لم يكن تلقي مي‌ شود.

4. شرط لازم: دانش‌ آموختگان دانشگاه ‌ها و پژوهشگاه‌ هاي داخل كشور كه حداكثر سه سال و دانش ‌آموختگان دانشگاه ‌هاي خارج از كشور كه حداكثر شش سال از زمان دانش ‌آموختگي آنان گذشته و وضعيت فعلي آنان دانش ‌آموخته باشد.

5. شرط کافی: دانش‌ آموختگان بايد اولاً حدنصاب امتياز لازم از فعاليت‌ هاي نخبگاني را مطابق مقررات بنياد به ‌دست آورند و ثانياً حائز بيشترين امتياز در بين ساير متقاضيان در دوره بررسي باشند. مهم ‌ترين مصاديق فعاليت‌ هاي نخبگاني به شرح زير است:

الف. موفقيت‌ هاي علمي در دانشگاه (آموزشي، پژوهشي، فنّاورانه و ...)

ب. داشتن نمره آزمون زبان مورد تأييد وزارت علوم

ج. كسب جايزه‌ هاي تحصيلي بنياد ملّي نخبگان

د ‍. برگزيده شدن در جشنواره ‌هاي علمي،پژوهشي،‌ فنّاورانه مورد تأیید بنياد ملّي نخبگان

ه‍ ‍. فعاليت نوآورانه (اختراعات برگزيده و ...)

يادآوري مهم: دانش ‌آموختگان بر اساس امتياز حاصل از مجموع فعاليت‌ هاي نخبگاني در زمان تحصيل (و نه صرفاً داشتن مقاله) مي‌ توانند از تسهيلات جايزة شهيد احدي بهره‌ مند شوند.

6.  بارگذاري توصيه‌ نامه علمي از استاد راهنماي دورة كارشناسي ارشد

7. بررسي پرونده دانش‌آموختگان منوط به ثبت كامل اطلاعات متقاضي در سامانه اطلاعاتي بنياد ملّي نخبگان (soraya.bmn.ir:// http) تا تاريخ تعيين شده است و پس از اين تاريخ هيچ اطلاعاتي از فرد دريافت نمي‌ شود.

يادآوري: چنانچه در هر مرحله از بررسي مشخص شود متقاضي اطلاعاتي خلاف واقع را بارگذاري كرده است، متقاضي نه ‌فقط از اين درخواست بلكه از تمامي تسهيلات بنياد ملّي نخبگان محروم مي‌ شود و عدم صداقت وي به دستگاه‌ هاي ذي ‌ربط اعلام و به لحاظ حقوقي موضوع پيگيري مي‌ شود.

8. براي دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می‌ توانید به بخش «تسهيلات و حمايت‌ها» در وبگاه بنیاد ملّی نخبگان به نشانی www.bmn.ir مراجعه فرمایید.

بنياد ملي نخبگان

1395.08.29

بازديد کل : 2443234 نفر   - 425440 ip   بازديد امروز : 98 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 1131 نفر   - 429 ip   آنلاين : 11 نفر