سه شنبه 27 آذر 1397

افتتاح سامانه فروش آنلاین کتب درسی، نیمه دوم فروردین95

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ، از افتتاح سامانه فروش آنلاین کتب درسی در نیمه دوم فروردین95 خبرداد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي، لیدا نیک روش در بازدید از فرایند تولید کتاب های درسی ، اظهار کرد: سال گذشته کتاب های پیش دانشگاهی در سراسر کشور و کتاب های دوره ابتدایی در شهر تهران با هدف کنترل و نظارت مراحل توزیع از چاپخانه تا مدرسه از طریق سامانه فروش کتب درسی در اختیار دانش آموزان قرار گرفت .

مدیرکل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی تصريح كرد: پس از بازخوردهای دریافت شده و رفع مشکلات سیستم مقرر شد این سامانه همزمان از 15 فروردین94 در سراسر کشور برای ثبت سفارش خرید کتاب در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.

وی خاطرنشان كرد: این اقدام در راستای سیاست دولت الکترونیک با هدف آشنایی دانش آموزان و خوداتکایی آنان و کاهش دست واسطه ها انجام می شود.

نیک روش بيان کرد: با رایزنی های انجام شده مقرر شد سامانه ثبت نام همزمان برای مدیران مدارس نیز بازگشایی شود تا آن ها نیز بتوانند در امر ثبت نام به دانش آموزان کمک نمایند و نیازی به کافی نت نداشته باشند.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

1394/11/12

بازديد کل : 2480157 نفر   - 434924 ip   بازديد امروز : 762 نفر   - 309 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 10 نفر