دوشنبه 28 آبان 1397

بنياد ملّي نخبگان عضو ندارد

دکتر غلامعلی منتظر؛ معاون برنامه‌ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان گفت: بنياد ملّي نخبگان عضو ندارد بلكه رويكرد آن شناسايي «اجتماعات نخبگاني» از طريق رصد رفتار و فعاليت‌ هاي نخبگاني آنان در تمامي حوزه ‌ها شامل: علم، فنّاوري، فرهنگ، نوآوري، قرآن، هنر، ادب و ... و همچنين پشتيباني از فعاليت‌ هاي آنان با همكاري همه دستگاه‌ هاي ذي‌ ربط براي اثرگذاري مناسب آنان در جامعة تخصصي خود است.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان در گفت ‌و گو با پایگاه اطلاع ‌رسانی بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: بنياد ملّي نخبگان دستگاهي حاكميتي است كه با هدف سياست ‌گذاري و برنامه ‌ريزي در زمينه توسعه منابع انساني برگزيدة كشور با مأموريت برنامه ‌ريزي در زمينه «نخبه شناسی»، «نخبه پروری»، «نخبه‌ گزینی» و «نخبه ‌گماری» فعاليت مي‌كند.

بنياد ملّي نخبگان عضو ندارد

دکتر غلامعلی منتظر افزود: با توجه به نكات فوق بنياد ملّي نخبگان عضو ندارد بلكه رويكرد آن شناسايي «اجتماعات نخبگاني» از طريق رصد رفتار و فعاليت ‌هاي نخبگاني آنان در تمامي حوزه‌ ها شامل: علم، فنّاوري، فرهنگ، نوآوري، قرآن، هنر، ادب و ... و همچنين پشتيباني از فعاليت‌ هاي آنان با همكاري همة دستگاه‌ هاي ذي ‌ربط براي اثرگذاري مناسب آنان در جامعة تخصصي خود است.

هدف بنیاد، ايجاد مسيري براي تواناسازي مستعدان برتركشور است

دکتر غلامعلی منتظر در ادامه گفت: در واقع هدف بنياد ايجاد مسيري براي تواناسازي مستعدان برتركشور و هدايت‌ آنان به سمت تأثيرگذاري بيشتر و بهتر در حوزة تخصصي از يك‌ سو و تسهيل مسير به‌ كارگيري و الگوسازي از سرآمدان و نخبگان در اجتماع تخصصي خود است. به همين دليل بنياد براي طي مسير نخبگي ايستگاه‌ هايي را طراحي و به منظور تشويق و ترغيب صاحبان استعدادهاي برتر براي طي مسير نخبگي و رسيدن به مرحلة اثرگذاري، در هر يك از ايستگاه‌ ها تسهيلاتي براي مشمولان در نظر گرفته است كه هر فرد بر اساس فعاليت ‌هاي نخبگاني خود و با توجه به جايگاهي‌كه در آن قرار دارد، امكان بهره‌ مندي از تسهيلات مطابق ضوابط بنياد را خواهد داشت.

آخرین مهلت بهره ‌‌مندی از تسهیلات اعطایی به برگزیدگان جشنواره‌های علمی

وی در ادامه ضمن اعلام آخرین زمان بهره‌ مندی از تسهیلات اعطایی به برگزیدگان جشنواره‌ های «اختراعات بنیاد ملی نخبگان»، «خوارزمی»، «رازی»، «فارابی» و «شیخ بهایی»،  گفت: برگزیدگان جشنواره ‌های اختراعات بنیاد ملّی نخبگان تا قبل از سال 1394 و همچنین برگزیدگان جشنواره‌ های «خوارزمی دانش ‌آموزی»، «خوارزمی جوان»، «خوارزمی بزرگسال»، «رازی»، «فارابی» و «شیخ بهایی» تا پایان سال 1392، که به تأیید بنیاد رسیده اند ولی هنوز تسهیلات بنیاد را (از جمله اعتبار پژوهش و نوآوری) دریافت نکرده ‌اند، حداکثر تا تاریخ 31/6/1395 فرصت دارند از آن استفاده کنند.

معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان در ادامه افزود: همچنین برگزیدگان جشنواره‌ های «خوارزمی دانش ‌آموزی»، «خوارزمی جوان»، «خوارزمی بزرگسال»، «رازی» و «فارابی» سال 1393، که به تأیید بنیاد رسیده اند ولی هنوز تسهیلات بنیاد را دریافت نکرده ‌اند، حداکثر تا تاریخ 28/12/1395 فرصت دارند از آن استفاده کنند.

دکتر غلامعلی منتظر در پایان گفت: برگزیدگان مورد تأیید بنیاد برای استفاده از تسهیلات بنیاد باید درخواست خود را از طریق سامانة ثریا ثبت کنند تا پس از بررسی درخواست برای اعطای آن به متقاضی اقدام شود و در صورت بروز هرگونه مشکل در روند ثبت درخواست موضوع از طریق بنیاد نخبگان استان تهران قابل پیگیری است.

سامانة ثریا:  soraya.bmn.ir

بنیاد نخبگان استان تهران: 88900511-021

بنياد ملي نخبگان

1395.07.08