دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

جدول مشخصات و عناوین درسی رشته های مهارتی شاخه کاردانش

شورای عالی آموزش و پرورش، جدول مشخصات و عناوین برنامه های درسی رشته های مهارتی شاخه کاردانش را اعلام کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از شورای عالی آموزش و پرورش، بر اساس مصوبه نهصد و بیست و ششمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش ، جدول مشخصات و عناوین برنامه های درسی رشته های مهارتی شاخه کاردانش اعلام شد.

بر اساس اين گزارش؛ جدول دروس عمومي و شايستگي هاي غيرفني دوره دوم متوسطه - شاخه كاردانش براي پايه هاي دهم، يازدهم و دوازدهم و همچنين جدول دروس مهارتي دوره دوم متوسطه براي 150 رشته شاخه كاردانش به صورت جداگانه به تصويب رسيد.

جدول دروس عمومي كاردانش

جدول دروس مهارتي شاخه كاردانش

معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش

1395.04.15