سه شنبه 27 آذر 1397

یکسان شدن شرایط نقل و انتقال کارکنان و فرزندان کارکنان با اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد

صد و هشتاد و دومین جلسه هیات رییسه به ریاست دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور اعضا برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده با اشاره به این که تنها 4 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مسئول مکاتبات در مقالاتی که اخیرا به عنوان سرقت علمی مطرح شده اند، مشارکت داشته اند، گفت: هرچند چنین موارد معدودی در جامعه 33 هزار نفری اعضای هیات علمی تمام وقت بسیار نادر و کم است اما از آن جایی که سرقت علمی از بدترین انواع تخلف و تقلب علمی است دستور ویژه ای برای تشکیل کمیته بر روی این موضوع صادر شده و این کمیته به ریاست معاون پژوهشی دانشگاه اقدامات خود را آغاز کرده است.

دکتر میرزاده با اشاره به تجربه خود به عنوان مسئول علمی دو نشریه معتبر اشپرینگر گفت: در این مسئله علاوه بر نقش نویسندگان مسئول باید از نشریاتی که این مقالات را پذیرش کرده اند نیز بازخواست شود زیرا مجلات علمی ناشران بین المللی مجهز به سیستم های تشخیص اصالت مقالات قبل از چاپ آن ها هستند.

در ادامه این جلسه دکتر سید طه هاشمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که با ایجاد سامانه نقل و انتقالات تعداد درخواست ها از 45 هزار به 16 هزار کاهش پیدا کرده، افزود: نقل و انتقالات با هدف تسهیل بیشتر عملکرد حوزه دانشجویی و شفافیت بیشتر پروسه تنها از طریق سامانه نقل و انتقال انجام می شود.

وی افزود: با بومی گزینی و ایجاد این سامانه تقاضای نقل و انتقال نیز بسیار پایین آمده و امیدواریم این روند ادامه یابد. به موجب یکی از اصلاحات انجام شده در روند نقل و انتقال، شرایط نقل و انتقال تمامی فرزندان و کارکنان دانشگاه با اعضای هیات علمی یکسان شده است.

دکتر هاشمی خاطر نشان کرد: همچنین امکان مهمان شدن و ادامه تحصیل دانشجویان سایر دانشگاه ها اعم از دولتی، غیرانتفاعی و غیردولتی در دانشگاه آزاد اسلامی در صورت داشتن شرایط قانونی فراهم شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.08.26

بازديد کل : 2480108 نفر   - 434921 ip   بازديد امروز : 713 نفر   - 306 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 5 نفر