چهارشنبه 4 مهر 1397

قابل توجه متقاضيان ادامه تحصيل در رشته هاي علوم پزشكي در خارج از كشور

بر اساس مصوبه شوراي عالي ارزشيابي مورخ 27/7/95 و با در نظر گرفتن رتبه بندی های مورد تایید و بررسی های کارشناسی مدنظر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي ، ليست نهايي دانشگاه هاي مورد تایيد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي جهت ورودي هاي سال تحصيلي 18-2017 در دانشگاه هاي خارج از كشور در رشته هاي مرتبط علوم پزشكي به شرح جدول پيوست اعلام مي شود.لازم به ذكر است از سال تحصيلي مذكور صرفاً دانشگاه هاي موجود  در اين ليست  جهت ادامه تحصيل مورد تایيد بوده و مدارك صادره طبق ضوابط قابل ارزشيابي مي باشد.

لیست دانشگاه های مورد تایید جهت ورودي هاي سال تحصيلي 18-2017

معاونت آموزشی وزارت بهداشت

مرکز خدمات آموزشی

1395.08.18