يكشنبه 6 خرداد 1397

تصویب بازنگري برنامه هاي درسي با قدمت بيش از پنج سال دانشگاه ها

در هشتصد و هفتاد و نهمين جلسه شوراي عالي برنامه ريزي آموزشي كه به رياست وزير علوم، تحقيقات و فناوري تشكيل شد، مقرر شد به منظور به روز كردن برنامه هاي درسي تمامي مقاطع ، تا مهرماه 1396 كليه برنامه هاي درسي داراي بيش از پنج سال  قدمت ( مصوبات قبل از سال 1391) توسط دانشگاه ها و كميته هاي تخصصي مربوطه مورد بازنگري قرار گيرند.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، هشتصد و هفتاد و نهمين جلسه  شوراي عالي برنامه ريزي آموزشي به رياست دكتر محمد فرهادي وزير علوم، تحقيقات و فناوري تشكيل و  علاوه بر تصويب بازنگري برنامه هاي درسي با قدمت  بيش از  پنج سال، برنامه درسي و آموزشي دكتراي خانواده و سلامت جنسي نيز مورد تصويب قرار گرفت.

همچنين شوراي عالي برنامه ريزي آموزشي نحوه ارائه دروس اختياري پيشنهادي دستگاه هاي اجرايي  كشور  در دانشگاه هاي دولتي و غيردولتي را به تصويب رساند.

روابط عمومی وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري

1395.08.16

بازديد کل : 2232028 نفر   - 378838 ip   بازديد امروز : 482 نفر   - 202 ip   بازديد ديروز : 2901 نفر   - 470 ip   آنلاين : 6 نفر