چهارشنبه 25 مهر 1397

نظر رئیس دانشگاه آزاد درباره اعتبار پذیرش و مدارک دانشگاه آزاد

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت : تمام پذیرش‌ های دانشگاه آزاد اسلامی قانونی است بنابراین صدور مدرک تحصیلی نیز جزو لوازم این تایید پذیرش‌ها محسوب می ‌شود.

وی گفت: وزارت علوم در یک نامه تمام پذیرش ‌های سال 95 و در نامه دیگری تمام پذیرش‌ های سال 94 و پیش از آن را قانونی اعلام کرده است. بنابراین این که برخی به صورت مغرضانه بگویند که رشته ‌های دانشگاه آزاد قانونی نیست، غرض ‌ورزی به شمار می‌ رود.

دکتر میرزاده افزود: وقتی پذیرش‌ های ما قانونی است، بنابراین مدرکی هم که می‌ دهیم دارای اعتبار است و حتماً مدرک معتبری به دانشجویان ارائه می‌ شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.08.18

بازديد کل : 2410723 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 322 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر