چهارشنبه 25 مهر 1397

تجمیع رشته محل های فاقد متقاضی در دانشگاه آزاد

جلسه شورای استان تهران یکشنبه 16آبان95 به ریاست دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و روسای واحدهای استان تهران برگزار شد و درباره تجمیع رشته محل های فاقد متقاضی و تحول در برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد بحث و بررسی صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این جلسه همچنین موضوع تجمیع رشته های کم جمعیت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و دکتر میرزاده نیز بر ضرورت اجرای این موضوع تاکید کرد.

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه از تجمیع رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی با هدف ماموریت گرا شدن خبر داد و افزود: تجمیع رشته محل ها سیاستی است که از سوی وزارت علوم دنبال می شود و دانشگاه آزاد اسلامی نیز آن را پی خواهد گرفت.

وی از معماری کلان در حوزه برنامه ریزی درسی خبر داد و گفت: معاونت آموزشی دانشگاه آزاد در حوزه برنامه ریزی درسی سعی در بروز کردن سرفصل دروس طبق برنامه های مصوب وزارت علوم داشته و برنامه درسی جدید حداکثر تا دوماه آینده ابلاغ می شود.

دکتر حسین زاده لطفی خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی سعی در توسعه رشته محل ها در واحدهای برخوردار از لحاظ امکانات و اعضای هیات علمی دارد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.08.17

بازديد کل : 2410734 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 333 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر