دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت برای سال تحصیلی 18ـ2017

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی نامه ای لیست دانشگاه های مورد تایید  این وزارتخانه  جهت ورودی های سال تحصیلی 18ـ2017 در رشته های علوم پزشکی را به دانشگاه های علوم پزشکی و نهادهای ذیربط کشوری اعلام کرد.

دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: توسعه بین المللی آموزش علوم پزشکی از سال گذشته و در قالب برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی مورد توجه ویژه قرار گرفته و در همین راستا  جهت ساماندهی مراودات بین المللی برنامه های ویژه ای پیگیری می شود.

دکتر لاریجانی به مسئولیت حوزه آموزش وزارت بهداشت به عنوان متولی تربیت و تامین نیروی انسانی مورد نیاز نظام سلامت کشور اشاره کرد و گفت: در این حوزه علاوه بر تربیت نیروی انسانی در داخل کشور، ارزیابی دانشگاه های خارجی و مدارک دانش آموختگان این دانشگاه ها نیز صورت می گیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بهره برداری از استانداردهای معتبر بین المللی در ارزیابی دانشگاه های خارجی و مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان این دانشگاه ها می تواند زمینه های ارتقای نظام سلامت کشور همگام با مجامع بین المللی را فراهم آورد.

دکتر لاریجانی اضافه کرد: در حوزه علوم پزشکی علاوه بر بررسی های ویژه وزارت بهداشت، نظام های رتبه بندی QS، Times و Shanghai که بعضا از پراستنادترین نظام های رتبه بندی جهانی است ملاک عمل قرار می گیرد و سالانه فهرست دانشگاه های خارجی مجری آموزش علوم پزشکی که مورد تایید می باشند تعیین می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: اکنون که در آستانه سال تحصیلی 18ـ2017 هستیم، لیست دانشگاه های خارجی مورد تایید جهت ورودی های رشته های علوم پزشکی در این سال تحصیلی استخراج شده و در ارزشیابی مدارک این افراد ملاک عمل قرار خواهد گرفت.

دکتر لاریجانی گفت: حوزه علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار است و بالطبع علاوه بر استانداردهای جهانی ملاحظات ویژه این حوزه نیز در تعیین دانشگاه های معتبر جهانی ملاک عمل قرار می گیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اذعان داشت: در تعیین لیست مورد تایید سال تحصیلی 18ـ2017 علاوه بر ملاک های داخلی، 700 دانشگاه برتر OS، 800 دانشگاه برتر Times و 500 دانشگاه برتر Shanghai در تعیین فهرست نهایی مدنظر قرار گرفته شده است.

دکتر لاریجانی گفت: این لیست پس از تایید وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای عالی ارزشیابی مدارک دانش آموختگان خارج از کشور که در تاریخ 27 مهرماه 1395 برگزار شد مطرح و تصویب شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت سالیانه مورد بازنگری قرار می گیرد و از سال تحصیلی 18ـ2017 صرفا دانشگاه های موجود در این لیست جهت ادامه تحصیل مورد تایید بوده و تنها مدارک صادره از این دانشگاه ها طبق ضوابط قابل ارزشیابی می باشند.

روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت

1395.08.16

بازديد کل : 2217545 نفر   - 375828 ip   بازديد امروز : 320 نفر   - 135 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 4 نفر