سه شنبه 27 آذر 1397

کسب مجوز ایجاد 6 رشته پزشکی جدید از وزارت بهداشت

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از کسب مجوز ایجاد 6 رشته پزشکی جدید از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که تعامل خوبی میان وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شده است، افزود: در طول سه سال گذشته در حوزه پزشکی زیرساخت های بسیاری ایجاد شده که مورد تایید و خرسندی نمایندگان وزارت بهداشت نیز قرار گرفته است.

دکتر ابطحی با بیان این که پس از بازنگری و بررسی چگونگی توسعه علوم پزشکی، ماموریت های آموزشی، پژوهشی و توسعه سلامت در حوزه پزشکی ایجاد شده است، گفت: در توسعه و ارتقای آموزش که اساس کار ما و از تاکیدات دکتر میرزاده (رئیس دانشگاه آزاد اسلامی) است نسبت به جذب 500 عضو هیات علمی اقدام شد، به عبارتی دیگر اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه علوم پزشکی 40 درصد افزایش پیدا کرده است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به دیگر اقدامات پزشکی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: راه اندازی 50 مرکز EDO، راه اندازی 50 مرکز مهارت بالینی، برگزاری المپیاد پزشکی، برگزاری امتحانات علوم پایه و پیش کارورزی، کسب مجوز ایجاد 80 رشته جدید و ... از دیگر اقدامات حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با بیان این که توانمندسازی اعضای هیات علمی از وظایف مراکز EDO است، گفت: در همین راستا دوره های آموزشی برگزار شد، که در همین راستا در آینده تنها به اعضای هیات علمی اجازه طرح سوال داده می شود که در این دوره شرکت کرده باشند.

دکتر ابطحی به تفاهم نامه دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: بر اساس این تفاهم نامه دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در تامین فضاهای بالینی به ما کمک خواهند کرد و ما نیز در مراکز آمایشی وزارت بهداشت می توانیم برنامه های مشارکتی داشته باشیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان از کسب مجوز 6 رشته جدید خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی تنها رشته هایی را ایجاد می کند که استانداردهای آموزشی و زیرساخت های لازم در آن رشته را داشته باشد. گفتنی است تمام رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دارای مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.08.15

بازديد کل : 2480124 نفر   - 434922 ip   بازديد امروز : 729 نفر   - 307 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 4 نفر