سه شنبه 27 آذر 1397

دروس جديد براي پايه دهم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به نقل از خبرگزاری فارس، مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش با تشریح جزئیات جلسه نهصد و بیست و دوم شورای عالی آموزش و پرورش اظهار داشت: با توجه به این که تدوین ساختار نظام آموزشی به دوره دوم متوسطه رسیده است، دانش‌آموزان پایه نهم امسال، سال آینده انتخاب رشته خواهند داشت و در این جلسه شاخه‌ها، رشته‌ها و عناوین دروس متوسطه دوم بررسی شد.

وی افزود: طبق مصوبات این جلسه شاخه‌هایی که موجود هستند با همان صورت قبل باقی خواهند ماند، اما محتوای آن‌ها تغییرات جدی خواهد کرد تا دانش‌آموزان برای یک زندگی مناسب آماده شوند.

نوید ادهم از تغییرات قابل توجه در عناوین دروس پایه دهم خبر داد و افزود: دانش‌آموزان این مقطع از سال آینده به همراه دروس تخصصی مانند ریاضی، فیزیک و زیست شناسی، دروس دیگر در زمینه‌های آموزش مهارت‌های زندگی مانند سلامت و محیط زیست، مدیریت خانواده و سبک زندگی و نظایر آن‌ها خواهند داشت.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: همچنین میزان حضور دانش‌آموزان شاخه نظری در مدرسه 35 ساعت و در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش 40 ساعت در طول هفته خواهد بود.

وی همچنین تاکید کرد سایر رشته‌ها و شاخه‌ها در جلسه آینده شورای عالی آموزش و پرورش بررسی خواهد شد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

06/11/1394

بازديد کل : 2480184 نفر   - 434931 ip   بازديد امروز : 789 نفر   - 316 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 7 نفر