چهارشنبه 4 مهر 1397

تكميل ظرفيت در آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد سال 95

با توجه به درخواست دانشگاه فني و حرفه اي و مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي مبني بر عدم تكميل ظرفيت پذيرش رشته ‌هاي تحصيلي آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد (دانشگاه فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال 1395 ، سازمان سنجش آموزش كشور بدين‌ وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه مند به تحصيل در رشته‌ هاي تحصيلي موسسات فوق (اعم از داوطلباني كه در آزمون مذكور ثبت‌نام نموده و يا ننموده ‌اند) مي ‌رساند كه براي ثبت ‌نام در رشته‌ هاي تحصيلي متناسب با نوع مدرك ديپلم خود در شاخه هاي فني و حرفه اي يا كاردانش، مي‌ توانند با مراجعه به آموزشكده هاي فني و حرفه اي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه اي و يا موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي، از رشته ‌هاي پذيرنده دانشجو در اين مرحله اطلاع حاصل نموده و با همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از تاريخ 95/8/16 لغايت 95/9/16 نسبت به ثبت نام خويش در رشته مورد تقاضا اقدام نمايند.

1- در اين مرحله ، پذيرش دانشجو براي آموزشكده هاي فني و حرفه اي تحت پوشش دانشگاه فني و حرفه اي منحصراً در رشته هاي تحصيلي پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كل ديپلم) مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام و انتخاب رشته و اطلاعيه هاي آزمون مربوط و براي موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي در كليه رشته هاي تحصيلي (پذيرش با آزمون و همچنين رشته ‌هاي پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي) مندرج در دفترچه راهنما و اطلاعيه هاي مربوط صورت مي پذيرد.

2-كليه متقاضيان مي ‌بايست حداكثر تا تاريخ 1395/6/31 داراي مدرك ديپلم نظام قديم (چهارساله) هنرستان، و يا ديپلم نظام جديد در شاخه هاي فني و حرفه اي و يا كاردانش باشند. لازم است كنترل اين مدارك با دقت نظر بالا صورت گيرد.

تبصره: در صورتي كه تشكيل كلاس براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96-95 باشد ثبت‌ نام از داوطلباني كه تا تاريخ 95/10/30 مدرك تحصيلي ديپلم خود را اخذ مي‌ نمايند، به صورت مشروط و با شروع تحصيل از بهمن‌ماه 95 پس از ارائه مدرك مربوط بلامانع است

3- كليه داوطلبان مي ‌بايست در زمان ثبت ‌نام از طريق مؤسسه مربوط، بابت هزينه ثبت‌ نام نسبت به پرداخت مبلغ 180.000 (يكصد و هشتاد هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.

4- هر داوطلب منحصراً مجاز است كه يكي از كدرشته محل هاي مربوط را متناسب با مدرك ديپلم خود كه در جدول شماره 4 دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در آزمون فوق مشخص شده است انتخاب نمايد. بديهي است داوطلباني كه به هر دليل در رشته اي غير از رشته متناسب با نوع ديپلم خود در اين مرحله ثبت نام و شركت نمايند و پذيرفته شوند، قبولي آنان در هر مرحله اي كه باشند لغو خواهد شد

5- هر داوطلب مي‌ تواند صرفاً متقاضي يك كدرشته محل در يك موسسه باشد. بديهي است در صورت ارسال مشخصات فرد و يا افراد در دو كدرشته و يا در دو مؤسسه، اطلاعات وي از بانك اطلاعاتي پذيرفته ‌شدگان هر دو محل حذف خواهد شد

6- كليه متقاضيان«مرد» مي‌ بايست در زمان ثبت ‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو،از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

7- پس از انجام ثبت‌ نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در موسسه‌اي كه به آن مراجعه نموده اند) تلقي مي ‌شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان به صورت مشروط خواهد بود.

مدارك مورد نياز:

2- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام ‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ بر گذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

3- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ كپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

4- اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن.

4- شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌.

5- مدرك وضعيت نظام وظيفه (براي برادران)

6- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌ بايست اقدام شود).

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.08.16

بازديد کل : 2390055 نفر   - 411934 ip   بازديد امروز : 193 نفر   - 96 ip   بازديد ديروز : 460 نفر   - 150 ip   آنلاين : 4 نفر