سه شنبه 27 آذر 1397

طراحی تکالیف پژوهش محور دربرنامه درسی دانش آموزان

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، دکتر محی‌الدین محمدیان رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره بحث پژوهش محور بودن کتاب ‌های درسی و توجه به این عامل اظهار داشت: در محتوای کتاب‌های درسی چنین مسئله ‌ای به طور مستقیم لحاظ نشده اما بر اساس نحوه برنامه ‌ریزی ‌های در نظر گرفته شده دانش آموزان در انجام فعالیت ‌های درسی به سمت پژوهش سوق داده می‌ شوند.

وی با بیان این که به طور مستقیم انعکاس کار پژوهشی در کتاب درسی نداریم عنوان کرد: راهنمایی‌ ها و ارائه کتاب‌ های درسی موجب شده تا دانش آموزان نسبت به اقدامات پژوهشی آشنایی پیدا کرده و در جهت اجرای آن فعالیت داشته باشند.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: به طور مثال در کتاب درسی ششم ابتدایی در درس تفکر و پژوهش سعی شده تا با برنامه ریزی های انجام شده دانش آموزی متفکر و پرسشگر پرورش دهیم.

محمدیان بیان کرد: علاوه بر این مساله در انجام تکالیف درسی سایر مقاطع و پایه های تحصیلی نیز ارائه گزارش کار علمی پس از انجام فعالیت ها و هم چنین فعالیت های آماری برای ارزیابی کارهای کلاسی در نظر گرفته شده است.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.08.15

بازديد کل : 2480122 نفر   - 434922 ip   بازديد امروز : 727 نفر   - 307 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 4 نفر