چهارشنبه 4 مهر 1397

در خصوص ارزشیابی رشته هاي علوم پزشكي در كشور بلاروس

اطلاعيه تكميلي در خصوص دانشجويان شاغل به تحصيل و متقاضيان ادامه تحصيل در رشته هاي علوم پزشكي در كشور بلاروس

پیرو اطلاعیه قبلی مبنی بر عدم تضمین ارزشیابی مدارک دانش آموختگان گروه علوم پزشکی کشور بلاروس از اول آگوست 2016 (95/5/11)،  به اطلاع می رساند عدم تضمین ارزشیابی شامل مدارک افرادی می گردد که برای اولین بار بعد از تاریخ فوق الذکر دوره پادفک را در آن کشور شروع نموده و تا قبل از تاریخ مذکور فاقد سابقه ویزا  و اقامت تحصیلی در ان کشور می باشند. لذا مدارک افرادی که قبل از تاریخ (95/5/11) دارای ویزای تحصیلی در آن کشور بوده و دوره پادفک را در آن کشور گذرانده و وارد دانشگاه شده اند و یا با تکرار دوره پادفک، یک سال بعد از آن تاریخ وارد دانشگاه شوند، طبق ضوابط قابل ارزشیابی خواهد بود.

معاونت آموزشی وزارت بهداشت

مرکز خدمات آموزشی

1395.06.16

متن نخستین اطلاعیه صادره درباره رشته های پزشکی بلاروس،به شرح زیر می باشد :

قابل توجه متقاضیان ادامه تحصیل در کشور بلاروس

با عنایت به مراجعات مکرر دانشجویان شاغل به تحصیل و متقاضیان ادامه تحصیل در رشته های علوم پزشکی در کشور بلاروس بدین وسیله به اطلاع می رساند:

مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص ارزشیابی مدارک تحصیلی آن دسته از دانشجویان که از ابتدای آگوست 2016 برابر با 11 مرداد 1395 دوره پیش دانشگاهی (پاتفک) را در کشور بلاروس آغاز نموده یا موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شده اند تعهدی نخواهد داشت و صرفا مدارک تحصیلی دانشجویانی که قبل از تاریخ مذکور وارد دانشگاه مینسک شده، دوره پاتفک را آغاز نموده و کلیه مراحل تحصیلی خود را با موفقیت به اتمام برسانند طبق ضوابط قابل ارزشیابی خواهد بود.

معاونت آموزشی وزارت بهداشت

مرکز خدمات آموزشی

1395.05.03

بازديد کل : 2390128 نفر   - 411941 ip   بازديد امروز : 266 نفر   - 103 ip   بازديد ديروز : 460 نفر   - 150 ip   آنلاين : 5 نفر