دوشنبه 28 آبان 1397

آیین نامه انتقال دانشجویان ایرانی خارج کشور به پردیس های خودگردان علوم پزشکی داخل کشور

در راستای ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی و ضرورت اطمینان از توانایی علمی کلیه دانشجویانی که در دانشگاه های خارج از کشور به تحصیل اشتغال داشته و متقاضی انتقال به دانشگاه های داخل کشور می باشند، آیین نامه انتقال دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خارج از کشور به دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی داخل کشور (پردیس های خودگردان و ظرفیت مازاد)، در شصت و دومین جلسه مورخ 20/10/94 شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی در 13 ماده و 17 تبصره مورد بازنگری و تصویب قرار گرفت. اين آيين نامه جهت كليه دانشجوياني كه تحصيل خود را از ابتداي سال 2017 در دانشگاه هاي مورد تائيد وزارت متبوع شروع نموده اند لازم الاجراست و با توجه به ابلاغ آن كليه مصوبات  و آيين نامه هاي مغاير براي مشمولان اين آیين نامه ملغي شده است.

معاونت آموزشی وزارت بهداشت

مرکز خدمات آموزشی

1395.03.12

بازديد کل : 2443270 نفر   - 425446 ip   بازديد امروز : 134 نفر   - 64 ip   بازديد ديروز : 1131 نفر   - 429 ip   آنلاين : 4 نفر