چهارشنبه 4 مهر 1397

دانشجویان پزشکی،دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه های غیرتایید ورودی بعد از آگوست2009

اطلاعیه مهم قابل توجه دانش آموختگان رشته های دکترای عمومی پزشکی، دکترای عمومی دندانپزشکی و داروسازی با تاریخ ورود بعد از آگوست 2009 از دانشگاه های غیرتایید

به اطلاع دانش آموختگان رشته های دکترای عمومی پزشکی، دکترای عمومی دندانپزشکی و داروسازی با تاریخ ورود بعد از آگوست 2009 از دانشگاه های غیرتایید از نظر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می رساند بر اساس آخرین مصوبات شورای عالی ارزشیابی، مدارک ایشان با شرایط ذیل قابل بررسی و ارزشیابی خواهد بود. لذا متقاضیانی که دارای شرایط ذیل می باشند می توانند با مراجعه به سامانه ارزشیابی مدارک تحصیلی خارجی نسبت به ثبت درخواست و بارگذاری مدارک موثر ذیل در قسمت مربوطه اقدام نمایند:

1-دارا بودن مدرک بالاتر از دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

3- ارزشیابی مدارک و دریافت مجوز کار از کشورهایی که دارای دانشگاه مورد تایید از نظر وزارت متبوع می باشند.

لازم به ذکر است پس از ارائه مدارک و مستندات، پرونده در کمیسیون ارزشیابی مدارک مطرح و تصمیم گیری خواهد شد.

معاونت آموزشی وزارت بهداشت

مرکز خدمات آموزشی

1395.03.08

بازديد کل : 2390074 نفر   - 411935 ip   بازديد امروز : 212 نفر   - 97 ip   بازديد ديروز : 460 نفر   - 150 ip   آنلاين : 4 نفر