چهارشنبه 25 مهر 1397

تازه ترین آمارهای دانشگاه آزاد

رییس دانشگاه‌ آزاد اسلامی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته و دستاوردهای به دست آمده در این دانشگاه، گفت: دانشگاه ‌آزاد اسلامی به عنوان چهارمین دانشگاه پرجمعیت و اولین دانشگاه حضوری جهان شناخته شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده رییس دانشگاه ‌آزاد اسلامی با اشاره به رتبه جهانی تولید علم در دانشگاه ‌آزاد اسلامی ،گفت: رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در چهار سال اخیر رشد بسزایی داشته و امروز این دانشگاه توانسته با کسب رتبه 162 جزو 200 دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.

رییس دانشگاه‌ آزاد اسلامی افزود: کسب این رتبه تنها حاصل تلاش حدود 40 واحد جامع دانشگاه‌آزاد اسلامی است که مجری دوره دکتری هستند.

دکتر میرزاده همچنین به رقابت دانشگاه آزاد اسلامی با 2 هزار و 300 دانشگاه در سراسر ایران اشاره کرد و گفت: 2 هزار و 855 دانشگاه در سراسر ایران وجود دارد که از این تعداد، 505 دانشگاه متعلق به دانشگاه ‌آزاد اسلامی و سازمان سماست.

بیش از 50 درصد فارغ التحصیلان ایران متعلق به دانشگاه ‌آزاد است

وی با بیان این که بیش از 50 درصد فارغ التحصیلان ایران متعلق به دانشگاه ‌آزاد اسلامی است، گفت: دانشگاه ‌آزاد اسلامی دارای 5 میلیون و 700 هزار فارغ التحصیل است که این آمار نشان دهنده سهم این دانشگاه در توسعه علمی کشور است.

رییس دانشگاه ‌آزاد اسلامی با اشاره به جذب اعضای هیات علمی در این دانشگاه ، گفت: هدف ما در برنامه پنج ساله جذب 20 هزار عضو هیات علمی است که تاکنون 10 هزار و 799 عضو هیات علمی جذب یا ارتقاء در دانشگاه ‌آزاد  اسلامی شده اند، که جذب شدگان 65 درصد از اساتید دانشگاه های دولتی، 21 درصد از اساتید دانشگاه ‌آزاد اسلامی و 17 درصد از اساتید خارجی هستند.

وی افزود: دانشگاه‌ آزاد اسلامی در حال حاضر 33 هزار عضو هیات علمی تمام وقت دارد که از این تعداد 55 درصد دارای مرتبه استادیار به بالا هستند و تا پایان سال این آمار به 60 درصد عضو هیات علمی با مرتبه استادیار به بالا و 40 درصد عضو هیات علمی با مرتبه مربی خواهد رسید.

30 درصد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در تحصیلات تکمیلی این دانشگاه هستند

دکتر میرزاده گفت: 30 درصد دانشجویان این دانشگاه در تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنند و هدف در برنامه چشم انداز کشور در سال 1404 داشتن 30 درصد دانشجوی تحصیلات تکمیلی است که هم اکنون این دانشگاه به هدف برنامه چشم انداز دست یافته است .

نسبت استاد تمام وقت به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی 1 به49 است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی به نسبت استاد به دانشجو در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نسبت استاد تمام وقت به دانشجو در دانشگاه آزاد 1 به 49 است که هدف ما رسیدن به نسبت 1 به 37 در سال 1399 است.

دکتر میرزاده همچنین به دستاوردهای حوزه پزشکی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه ‌آزاد اسلامی در حال حاضر دارای 15 بیمارستان فعال(7 بیمارستان با رتبه اول) و هزار و 769 تخت بیمارستانی است.

وی همچنین در خصوص تعداد مدارس و آموزشکده های سما گفت: سازمان سما دانشگاه ‌آزاد اسلامی دارای 654 مدرسه، 121 آموزشکده، 67 هزار و 667 دانش آموز و بیش از 101 هزار دانشجو است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.08.13

بازديد کل : 2410727 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 326 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر