شنبه 28 مهر 1397

تكميل ظرفيت دانشگاه جامع علمي كاربردي سال تحصيلي 96-1395

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تكميل ظرفيت پذيرش كدرشته‌ محل‌ هاي پذيرش دوره‌ مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ اي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي ـ‌كاربردي سال تحصيلي 96 - 1395

با توجه به درخواست دانشگاه جامع علمي‌-‌كاربردي مبني بر تكميل ظرفيت پذيرش رشته‌هاي تحصيلي مربوط در پذيرش دوره‌ مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ‌اي نظام آموزش مهارتي دانشگاه جامع علمي‌-‌‌كاربردي سال تحصيلي ‌96‌‌1395، بدين ‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقه مند به تحصيل در رشته ‌هاي تحصيلي مراكز و واحدهاي آموزشي دانشگاه فوق (اعم از داوطلباني كه در پذيرش دوره مذكور ثبت ‌نام نموده و يا ننموده ‌اند) مي‌ رساند كه براي ثبت‌ نام در رشته‌ هاي تحصيلي مورد علاقه خود و با توجه به شرايط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت‌ نام و پذيرش، مي توانند با مراجعه به مراكز و واحدهاي آموزشي تحت پوشش دانشگاه جامع علمي‌‌كاربردي ، از رشته‌ هاي پذيرنده دانشجو در اين مرحله اطلاع حاصل نموده و با همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از روز شنبه 95/8/15 لغايت چهارشنبه 95/8/19 به مراكز و واحدهاي آموزشي محل پذيرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمايند.

1- كليه متقاضيان مي ‌بايست حداكثر تا تاريخ 1395/6/31 داراي مدرك كارداني (فوق ديپلم(  باشند. لازم است كنترل اين مدارك با دقت نظر بالا صورت گيرد.

2-كليه داوطلبان مي ‌بايست در زمان ثبت‌ نام از طريق مراكز و واحدهاي آموزشي مربوط، بابت هزينه ثبت ‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 230.000 (دويست و سي هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند

3- هر داوطلب مي‌ تواند صرفاً متقاضي يك كدرشته محل از يك گروه آموزشي در يك مركز و يا واحد آموزشي باشد. بديهي است در صورت ارسال مشخصات فرد و يا افراد در دو كدرشته و يا در دو مركز و يا واحد آموزشي، اطلاعات مربوط به ثبت ‌نام داوطلب در مركز يا واحد آموزشي دوم حذف خواهد شد

4-كليه متقاضيان«مرد» مي‌ بايست در زمان ثبت‌ نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه  تحصيل نداشته باشند.

5- پس از انجام ثبت ‌نام، افراد به عنوان پذيرفته شده مشروط (در مراكز و واحد آموزشي كه به آن مراجعه نموده اند) تلقي مي‌ شوند و شروع به تحصيل آنان تا زمان تاييد نهايي اين سازمان به صورت مشروط خواهد بود.

مدارك لازم براي ثبت‌نام:

1- شش قطعه عكس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

2- یک برگ تصوير شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- یک برگ تصوير كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.

4- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه ‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌ های فنی و حرفه ‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام يك برگ تصوير آن.

5- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه‌ 4 دفترچه راهنماي پذيرش مذكور مشخص نمايد (براي برادران).

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

1395.08.13

بازديد کل : 2416712 نفر   - 417526 ip   بازديد امروز : 236 نفر   - 48 ip   بازديد ديروز : 563 نفر   - 220 ip   آنلاين : 7 نفر