چهارشنبه 4 مهر 1397

رویدادهای تازه در آموزش پزشکی کشور

دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت تشکیل «مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش علوم پزشکی» را از اقدامات صورت گرفته در راستای حرکت به سمت مرجعیت علمی برشمرد و اضافه کرد: دوره تخصص پزشک خانواده در 8 دانشگاه علوم پزشکی کشور راه اندازی شده و آیین نامه توسعه همکاری بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی آموزش دانشجویان پرستاری نیز به دانشگاه ها ابلاغ شده که این اقدامات گامی در راستای ارتقای پاسخ گویی آموزش علوم پزشکی می باشد.

دکتر لاریجانی اقدامات انجام شده در زمینه توسعه بین المللی آموزشی علوم پزشکی را ذکر کرد و گفت: در زمینه توسعه آموزش مجازی در حوزه علوم پزشکی دوره مجازی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی برای اعضای هیات علمی دانشگاه ها راه اندازی شده و از ابتدای سال تحصیلی جاری(96-95) بیش از 900 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی در این دوره ها مشغول به تحصیل شده اند.

روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت

1395.07.07

بازديد کل : 2390051 نفر   - 411934 ip   بازديد امروز : 189 نفر   - 96 ip   بازديد ديروز : 460 نفر   - 150 ip   آنلاين : 4 نفر