دوشنبه 19 آذر 1397

ساز و کار همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور با دانشگاه آزاد

پیرو عقد تفاهم نامه بین وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون آموزشی وزارت بهداشت ساز و کار همکاری دانشگاه های علوم پزشکی با دانشگاه آزاد اسلامی را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ،وزارت بهداشت طی ابلاغیه ای به روسای مناطق آمایشی ده گانه کشور از ایشان خواست با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی نسبت به ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در منطقه مربوطه اقدام نمایند.

دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بهره برداری همزمان از ظرفیت های بخش دولتی و خصوصی را یکی از راهکارهای موثر در دستیابی به اهداف برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی ذکر کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین نهاد غیردولتی ارائه کننده آموزش علوم پزشکی در کشور است و ارتقای کیفیت آموزش علوم پزشکی در این دانشگاه می تواند اثر بسزایی در ارتقای نظام آموزش عالی سلامت داشته باشد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: مصوبه آمایش سرزمینی در آموزش عالی سلامت چندی پیش در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و در حال حاضر بسترهای اجرایی این طرح با همکاری دست اندرکاران آموزش علوم پزشکی کشور ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: طرح آمایش این امکان را فراهم کرده تا دانشگاه های دولتی و خصوصی ارائه کننده خدمات آموزش علوم پزشکی در قالب مناطق آمایشی با نظام مدیریتی یکپارچه فعالیت نمایند.

دکتر لاریجانی بر لزوم استفاده از این فرصت استثنایی در نظام آموزش عالی سلامت کشور تاکید نمود و گفت: در همین راستا تفاهم نامه همکاری در زمینه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی فی ما بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در شهریورماه 1395 منعقد شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: این تفاهم نامه به منظور ارتقای کیفی آموزش عالی سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، با مدیریت کلان مناطق آمایشی و از طریق همکاری با دانشگاه های علوم پزشکی کشور تنظیم شده است.

وی با تاکید بر لزوم فراهم شدن بسترهای اجرایی این تفاهم نامه در مناطق آمایشی گفت:  این کار علاوه بر ارتقای آموزش علوم پزشکی در دانشگاه آزاد ،زمینه های استفاده از ظرفیت این دانشگاه در اجرای برنامه های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی کشور را فراهم می نماید.

روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت

1395.07.03

بازديد کل : 2466741 نفر   - 432030 ip   بازديد امروز : 212 نفر   - 61 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 5 نفر