چهارشنبه 4 مهر 1397

برگزاری آزمون های بین المللی در وزارت بهداشت، درمان و ‌آموزش پزشکی

به اطلاع می رساند دانشگاه علوم پزشکی مجازی با همکاری مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور ارتقای سطح ارائه خدمات و ایجاد تسهیلات بیشتر برای متقاضیان شرکت در آزمون های بین المللی حسب نیازهای دانشی و حرفه ای دانش آموختگان علوم پزشکی تدابیر لازم برای برگزاری آزمون های مختلف را فراهم آورده است.

در این راستا قراردادهای موردنظر با سازمان های معتبر بین المللی (از جمله UEMS، Prometric، MHDPRO، City & Guilds، ETS) منعقد و هماهنگی های لازم جهت برگزاری آزمون های متعدد بین المللی در سطوح عمومی و تخصصی با تاکید بر آزمون های حوزه علوم پزشکی به عمل آمده و ثبت نام برای شرکت در  نخستین سری از این آزمون ها از تاریخ 5 مهرماه 1395 آغاز و اولین آزمون در تاریخ 22 مهرماه 1395برگزار خواهد شد.

همچنین سایر آزمون های بین المللی عمومی و تخصصی که به نوعی مرتبط با نیازهای دانشی و حرفه ای دانش آموختگان علوم پزشکی می باشد نیز در آینده نزدیک برای کلیه متقاضیان داخل و خارج از کشور اختصاصاً توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی این امر در کشور برگزار خواهد شد که اطلاعات مرتبط در وقت مقتضی منتشر خواهد شد.

جزئیات و برنامه های مورد نظر در خصوص این آزمون ها با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی (vums.ac.ir) و یا سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی (sanjeshp.ir) قابل دریافت می باشد.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی

مرکز سنجش آموزش پزشکی

روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت

1395.06.29