دوشنبه 31 ارديبهشت 1397

تسهیلات ویژه برای دانشجویان استعداد درخشان علوم پزشکی

در شصت و چهارمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مصوب شد: گذراندن دوره MBA(master of business administration)  به صورت تحصيل هم زمان برای دانشجویان استعداد درخشان دوره های دکتری عمومی (پزشكي ،دندانپزشكي و داروسازي) بلامانع می باشد.

دکتر سیدمنصور رضوی دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی گفت: پیشنهاد امکان تحصیل همزمان دانشجویان استعداد هاي درخشان دوره های دکتری عمومی (پزشكي ،دندانپزشكي و داروسازي) در دوره های MBA مصوب علوم پزشکی کشور در شورای عالی برنامه ریزی مطرح شد.

دکتر رضوی با بیان این که این پیشنهاد در جلسه شصت و چهارم شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ 21شهریورماه 1395 مصوب شد، گفت: دوره هايMBA  ، كمك مي كنند تا افراد ، درباره معادلات كسب و كار ، ارزش آفريني هاي اقتصادي اجتماعي ، بازاريابي و كارآفريني مهارت هاي لازم را كسب نمايند.  در حال حاضر ، اين دوره در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در دو زمينه مدیریت بیمارستانی و مديريت دارو وجود دارد و داوطلبان واجد شرایط می توانند از طريق شوراي استعدادهاي درخشان در این دو زمينه اقدام نمايند.

روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت

1395.06.28

بازديد کل : 2217537 نفر   - 375827 ip   بازديد امروز : 312 نفر   - 134 ip   بازديد ديروز : 1217 نفر   - 435 ip   آنلاين : 5 نفر