چهارشنبه 25 مهر 1397

در حوزه كتاب درسي،پرونده 20 ناشر متخلف در دست پیگیری است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به نقل از تسنیم ،معاون سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: پرونده ۲۰ ناشر متخلف در زمینه کتاب‌های کمک آموزشی در دست پیگیری است،‌ معلمان صرفاً می‌توانند کتاب‌های کمک آموزشی اي را به دانش‌آموزان معرفی کنند که مورد تأیید آموزش‌ و پرورش باشد.

سیدحسین طلایی‌زواره در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درخصوص تخلف ناشران کتاب‌های کمک آموزشی اظهار داشت:‌ واحد حقوقی و قضایی وزارت آموزش و پرورش تخلف ناشران کتاب‌های کمک آموزشی را پیگیری می‌کند.

وی افزود:‌ کپی‌برداری از کتاب‌های درسی و تصاویر آن و انتشار مطالبی که با اهداف آموزش و پرورش در تضاد است از جمله تخلفات ناشران کتاب‌های کمک آموزشی است که برخی از آن ها تذکر شفاهی و کتبی دریافت کرده و روش خود را اصلاح کردند اما برای آن دسته که همچنان به تخلفاتشان ادامه می‌دهند، اقدام قضایی صورت می‌گیرد.

معاون سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: تلاش می‌کنیم از طریق اقدامات حقوقی تخلفات ناشرانی را که بر خلاف اهداف تعلیم و تربیت حرکت می‌کنند، پیگیری کنیم و پرونده 20 ناشر در دست پیگیری است که با تعدادی از آن ها برخورد شده است و به میزان 5 تا 50 میلیون تومان جریمه شده‌اند.

طلایی زواره عنوان کرد:‌ طی دو سال اخیر که به این موضوع وارد شده‌ایم برای ناشران محرز شد که نمی‌توانند خارج از چارچوب‌های سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی فعالیت کنند بنابراین برخی از آن‌ها با ما همراه شدند و در بحث سامان بخشی کتاب‌های درسی مشارکت کردند.

وی ادامه داد:‌ بر اساس مصوبه شورای عالی آموزش‌ و پرورش بخشنامه کرده‌ایم، معلمان می‌توانند کتاب‌های کمک‌آموزشی اي را به دانش‌آموزان معرفی کنند که در سایت سامان کتاب سازمان پژوهش ثبت شده است.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

27/10/1394

بازديد کل : 2412451 نفر   - 416880 ip   بازديد امروز : 2050 نفر   - 144 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 6 نفر