چهارشنبه 25 مهر 1397

جرایم 5 تا 50 میلیون تومانی برای ناشرین متخلف در حوزه كتاب درسي

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ،سید حسین طلایی زواره در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: ناشران متخلف ناقض حقوق معنوی کتاب های درسی و آثار علمی شناسایی شده اند و برای 20 ناشر متخلف کتابهای کمک درسی ، پرونده قضایی تشکیل شده است.

وی افزود: بیشترین تخلفات این ناشران نسخه برداری غیرقانونی از مطالب و تصاویر کتاب های درسی و درج اطلاعات نادرست در کتاب های کمک درسی بوده است.

طلایی زواره تاکید کرد: استفاده اجباری از کتاب های کمک درسی در مدارس ممنوع است ولی در صورتی که دانش آموزی نیاز به کتاب های کمک درسی داشته باشد می تواند با مراجعه به سامانه اینترنتی roshdmag.ir کتاب های کمک درسی استاندارد را تهیه و خریداری کند.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

27/10/1394

بازديد کل : 2412639 نفر   - 416918 ip   بازديد امروز : 2238 نفر   - 182 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر