چهارشنبه 25 مهر 1397

نتایج نهایی کارشناسی ارشد نوازندگی ساز جهانی و کارگردانی نمایش دانشگاه آزاد

نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد رشته کارگردانی نمایش و نوازندگی ساز جهانی دانشگاه آزاد دوشنبه ۳ آبان95 اعلام می شود .

داوطلبان می توانند از ساعت ۱۴ دوشنبه ۳ آبان95 با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد به نشانی www.azmoon.net از نتایج این آزمون مطلع شوند .

امکان اطلاع از مدارک لازم جهت ثبت نام در پورتال این مرکز به نشانی www.sanjesh.iau.ac.ir    فراهم می باشد .

پذیرفته شدگان نهایی می توانند از روز  سه شنبه ۴ آبان ماه95 جهت ثبت نام به واحد دانشگاهی پذیرفته شده خود مراجعه نمایند و شروع به تحصیل آنان تابع تقویم آموزشی دانشگاه می باشد .

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی

1395.08.03

بازديد کل : 2412572 نفر   - 416915 ip   بازديد امروز : 2171 نفر   - 179 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 12 نفر