دوشنبه 19 آذر 1397

امکان ثبت نام با تاخیر پذیرفته شدگان مقاطع ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه آزاد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از امکان ثبت نام با تاخیر از پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال 95 این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،دکتر حسین زاده لطفی با اعلام این خبر،گفت: کلیه پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی که به هر دلیلی در مهرماه سال جاری(1395) موفق به ثبت نام و شروع به تحصیل در واحد های دانشگاهی محل پذیرش خود نشده اند می توانند از بهمن ماه سال جاری(1395) نسبت به ثبت نام خود در واحد های دانشگاهی محل پذیرش اقدام کنند.

وی با اشاره به عدم دریافت هزینه ‌ای بابت یک نیمسال تاخیر داوطلبان تاکید کرد: برای این دسته از متقاضیان ثبت نام ،نیمسال اول مرخصی بدون احتساب در سنوات و بدون پرداخت شهریه منظور خواهد شد وی از متقاضیان خواست تا برای اطلاع از چگونگی و زمان ثبت نام نیمسال دوم به واحد های دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه نمایند.

آغاز ثبت نام از متقاضیان مقطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال دوم از اول آبان ماه95

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی با اعلام این خبر افزود: کلیه متقاضیان تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در نیمسال دوم سال جاری از روز شنبه اول آبان ماه95 می توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام مرکز سنجش و پذیرش به آدرس azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

وی ادامه داد:داوطلبان پس از ثبت نام و تهیه نسخه چاپی از رسید ثبت نام خود می توانند برای اطلاع از زمان و چگونگی ثبت نام خود به واحد دانشگاهی محل پذیرش و یا وب سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی اظهارکرد: هیچ گونه محدودیتی برای داوطلبان برای مراجعه به سامانه برای ثبت نام وجود ندارد و کلیه متقاضیان اعم از افرادی که در آزمون سراسری سال ۹۵ شرکت نموده و یا ننموده اند امکان بهره مندی از پذیرش بدون آزمون را در این مقاطع خواهند داشت.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.07.30

بازديد کل : 2466663 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 134 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 6 نفر