چهارشنبه 25 مهر 1397

حل مشکل صدور مدرک فارغ التحصیلان واحد الکترونیک دانشگاه آزاد

صد و هفتاد و نهمین جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی در محل سازمان مرکزی با حضور اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،به عنوان نخستین مصوبه جلسه مشکل صدور مدرک فارغ التحصیلان واحد الکترونیک حل شد، بر اساس گزارش کمیسیون های یک و دو هیات رییسه مقرر شد این دانشجویان برای انجام امور مربوط به مدارک خود به واحد الکترونیکی مراجعه کنند.

در ادامه جلسه مصطفی دعاگویی رییس مرکز حوزه ریاست گزارشی از راه اندازی سامانه پاسخگویی دانشگاه ارائه کرد.

وی گفت: در این راستا 4 پروژه پیگیری شد که یکی از موارد آن راه اندازی تلفن گویا بود، در کنار آن اداره پاسخگویی حضوری نیز تشکیل شد که در تمام ساعات اداری در سازمان مرکزی پاسخ گوی مراجعان هستند.

دعاگویی با بیان این که اطلاع رسانی پیامکی نیز پس از ثبت پرونده به مراجع انجام می شود به سامانه پاسخگو به آدرس http://pasokhgoo.iau.ir نیز اشاره کرد و گفت: مراجعان از طریق این سامانه و با وارد کردن کد رهگیری درخواست های خود را پیگیری کنند.

مدیرکل اجرایی حوزه ریاست نیز به راه اندازی سامانه اینترنتی پاسخگویی مرکز حوزه ریاست اشاره کرد .نخکوب با اشاره به بهسازی و تکمیل خطوط ارتباطی سازمان مرکزی، افزود: راه اندازی سامانه گویای 4748 و امکان پیگیری همه درخواست ها از جمله نقل و انتقالات در این سامانه باعث کاهش مراجعات به معاونت دانشجویی فرهنگی شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.07.30

بازديد کل : 2410966 نفر   - 416794 ip   بازديد امروز : 565 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 8 نفر