چهارشنبه 25 مهر 1397

درباره ارائه درس مبانی رایانه،هوشمندسازي و تبلت دانش آموزي

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی: معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش با بیان این که شبکه ملی مدارس به بنیاد رشد تبدیل می شود گفت: امروز این شبکه بیشترین بازدیدکننده را در شبکه های فارسی زبان آموزشی دارد.

محمدیان در ادامه با اشاره به هوشمندسازی مدارس گفت: در هنگام ورود تکنولوژی به کشور ، سریع و بدون حساب و کتاب شیفته آن می شویم و بعدا به آسیب ها و مضرات آن فکر می کنیم و هنگامی که با آسیب می شویم، تازه درصدد رفع آن چاره جویی برمی آيیم. زیرا در همان اول به فرهنگ استفاده از آن توجه نکرده در نتیجه مشکلات و آسیب ها گریبانگیر ما می شود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تصریح کرد: بنابراین باید در هوشمندسازی مدارس از مشارکت اولیای دانش آموزان بهره گرفت زیرا تکنولوژی در جامعه و مدارس ما وارد شده اما هنوز فرهنگ و محتوای درستی در این زمینه وجود ندارد.

وی نبود فرهنگ سازی مناسب در فضای فناوری، نبود آموزش منابع انسانی ، نداشتن پژوهش های آینده نگر و تضمین نبودن حقوق مالکیت فکری چهار ضعف اساسی در حوزه تکنولوژی بیان کرد و گفت: این نقاط ضعف هم در بدنه جامعه و هم در آموزش و پرورش مشکلاتی را ایجاد کرده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به این که تبلت دانش آموزی نیز به عنوان یک ابزار موثر در حوزه فناوری محسوب می شود افزود: تاریخ مصرف این ابزار نیز گذشته و ما اکنون به جای تبلت دانش آموزی به دنبال رمزینه نگاری و پیاده سازی سیستم کدینگ هستیم.

وی با اشاره به لزوم افزایش مهارت دانش آموزان در حوزه فناوری گفت: تا پیش تر درس مبانی رایانه در سال سوم دبیرستان ارائه می شد اما تصمیم بر این شد که امسال این درس در سال ششم و سال آینده در سال پنجم یا چهارم دبستان ارائه شود زیرا فرهنگ پذیری و ضریب هوشی دانش آموزان باعث شده یادگیری رایانه نیز در این سن به سهولت انجام شود.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

27/10/1394

بازديد کل : 2412461 نفر   - 416880 ip   بازديد امروز : 2060 نفر   - 144 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر