دوشنبه 19 آذر 1397

فرایند جذب دانشجو در مقاطع تحصیلی دانشگاه آزاد

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «فرایند جذب دانشجو در همه رشته‌ محل‌ ها بر اساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.»

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به اضافه شدن برخی رشته محل‌ های جدید در مرحله تکمیل ظرفیت گفت: «نتایج تکمیل ظرفیت واحدهای دانشگاهی در حال بررسی است و به زودی اعلام خواهد شد، پذیرفته شدگان می توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند و واحدهای دانشگاهی نیز در اجرای دقیق و درست مقررات آموزشی اعم از ثبت نام در موعد مقرر و برگزاری به موقع کلاس ها عمل کنند.»

دکتر حسین زاده در پاسخ به برخی اخبار نادرست منتشر شده در برخی رسانه ها در مورد تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «جذب دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بر اساس مقررات آموزشی وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی بوده و تخلفی در این زمینه صورت نگرفته است.»

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مورد ثبت نام با سند پذیرش نیز تاکید کرد و افزود: «ثبت نام بدون سند پذیرش مطلقا ممنوع است و امکان تغییر مشخصات و رشته و یا گرایش نیز در سند پذیرش وجود ندارد

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.07.28

بازديد کل : 2466801 نفر   - 432034 ip   بازديد امروز : 272 نفر   - 65 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 2 نفر