چهارشنبه 25 مهر 1397

نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد

نتایج  تکمیل ظرفیت آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ۱۳۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.

پذیرفته شدگان می توانند با مراجعه به پورتال این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir در قسمت راهنمای ثبت نام از مدارک لازم جهت ثبت نام آگاهی یابند .

بازیابی شماره داوطلبی و پرونده از طریق شماره تلفن گویای ۴۷۴۳ و شماره گیری کلید شماره ۳ فراهم می باشد.

کلیه پذیرفته شدگان می توانند از روز شنبه ۱ آبان ماه95 جهت ثبت نام به واحد دانشگاهی پذیرفته شده خود،مراجعه نمایند. شایان ذکر است زمان شروع به تحصیل پذیرفته شدگان تابع تقویم آموزشی می باشد .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.07.28

بازديد کل : 2412658 نفر   - 416919 ip   بازديد امروز : 2257 نفر   - 183 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر