دوشنبه 19 آذر 1397

ادامه تحصیل تا کارشناسی برای دانش ‌آموزان فنی حرفه ای و کار و دانش در دانشگاه آزاد

دانش آموزان فنی حرفه ای و کار و دانش پس از ثبت نام در مقطع کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند تا مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی ادامه تحصیل دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به موجب مصوبه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به این که پذیرش در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و نیز کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی به صورت بدون آزمون است، مقرر شد به دانش آموزان فنی حرفه ای و کار و دانش و داوطلبان و دانشجویان مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته اطلاع رسانی شود که با ورود به دوره کاردانی، تا مقطع کارشناسی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه تحصیل خواهند داد.

گفتنی است انتخاب رشته بدون آزمون کاردانی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین کارشناسی پیوسته و ناپیوسته این دانشگاه تا آغاز نیمسال جدید تحصیلی ادامه خواهد داشت.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.06.24

بازديد کل : 2466701 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 172 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 7 نفر