چهارشنبه 25 مهر 1397

مصوبات جلسه 174 هیات رییسه دانشگاه آزاد

صد و هفتاد و چهارمین جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی صبح چهارشنبه 24 شهریور1395 به ریاست دکتر میرزاده و با حضور اعضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده از اعضای هیات رییسه دانشگاه خواست در رسیدگی به امور واحدها و استان ها با همت بیشتری عمل شود تا نیاز به حل مشکلات از طریق مراجعه به سازمان مرکزی کمتر شود.

وی با اعلام این که نتایج آزمون کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه آزاد در حال اعلام شدن است، از زحمات مرکز سنجش و پذیرش در این زمینه و نیز معاون آموزشی و مدیران ایشان در زمینه ممیزی دقیق و سختگیرانه رشته ها و رسیدن به استانداردهای کیفی قدردانی کرد.

دکتر حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: با توجه به این که پذیرش در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و نیز کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی به صورت بدون آزمون است، مقرر شد به دانش آموزان فنی حرفه ای و کار و دانش و داوطلبان و دانشجویان مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته اطلاع رسانی شود که با ورود به دوره کاردانی، تا مقطع کارشناسی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه تحصیل خواهند داد.

دکتر طه هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی نیز گزارشی از مصوبات کمیسیون شماره دو ارائه داد، به گفته وی در این کمیسیون تصویب شد شیوه و نحوه دریافت شهریه دانشجو نیز در کمیته تعیین شهریه مطرح شود تا در سراسر کشور رویه واحدی در این خصوص اجرایی شود.

دکتر هاشمی همچنین گزارشی از تفاهم نامه های منعقده بین دانشگاه و سایر نهادها ارائه کرد. وی در باره تفاهم نامه با بهزیستی گفت: بر اساس این تفاهم نامه 20 درصد تخقیف شهریه برای دانشجویان تحت پوشش بهزیستی و معلولان در نظر گرفته شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.06.24

بازديد کل : 2410916 نفر   - 416791 ip   بازديد امروز : 515 نفر   - 55 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 6 نفر