چهارشنبه 25 مهر 1397

تخفیف تا سقف50 درصد شهریه برای دانشکده های سما

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما از موافقت دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تخفیف 50درصدی شهریه برای دانشجویان دانشکده های سما خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پی صدور بخشنامه اعمال 50 درصدی تخفیف شهریه برای دانشجویان ورودی جدید دانشگاه آزاد اسلامی ،یزدان پناه معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما گفت: از آن جا که سازمان سما نیز به دنبال تسهیل شرایط تحصیل برای دانشجویان است، دکتر زرهانی معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما طی مکاتبه ای با دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی این سازمان و موافقت خود را با اعمال تخفیف 50 درصدی شهریه برای دانشجویان سمایی اعلام داشت.

وی افزود: دکتر زرهانی درخواست کرد مرجع تصمیم گیری کاهش شهریه دانشجویان ورودی جدید سما شوراهای نظارت و هماهنگی سمای استان ها باشد که دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نظر مساعد خود را اعلام کرد.

یزدان پناه در ادامه اظهار داشت: پیرو این توافق، دکتر زرهانی اعمال تخفیف شهریه تا سقف 50 درصد را برای آموزشکده های کم متقاضی با صلاحدید شورای نظارت و هماهنگی استان ها، به دبیران این شوراها ابلاغ کرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.06.09

بازديد کل : 2410716 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 315 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر