سه شنبه 27 آذر 1397

کتاب همراه، گامی در جهت تسهیل فرایند یاددهی و یادگیری

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، مهندس احمدرضا دوراندیش در برنامه 9 پرسش و 9 پاسخ مسئولان در ارتباط با کتاب همراه هنرجویان و بسته آموزشی گفت: هنرجویان با توجه به ویژگی های رشته هایی که در آن ها تحصیل می کنند نیازمند دسترسی به اطلاعاتی هستند که در حین تحصیل به آن مراجعه کنند، این اطلاعات شامل مجموعه ای از استاندارد ها، قوانین، مقررات ملی، کدهای طراحی و ساخت، کدهای تعمیر و نگهداری، برخی از اصول و روابط پایه و اصلی و همچنین اطلاعاتی در خصوص ایمنی و بهداشت، منشور اخلاقی رشته می باشد.

ارائه برخی از این اطلاعات در کتاب درسی موجب ایجاد اضطراب برای هنرجویان برای از حفظ کردن مطالب می شود در صورتی که هدف از این اطلاعات استفاده آسان در شرایط کارگاهی و فعالیت های یاددهی یادگیری است نه از حفظ کردن آن ها. لذا با توجه به توضیحاتی که ارائه شد دفتر تالیف کتاب های درسی فنی و حرفه ای و کاردانش برای هر رشته و در طول سه سال دوره تحصیلی هنرستان یک کتاب تحت عنوان همراه هنرجو طراحی کرده است که در کنار سایر اجزای بسته آموزشی مورد استفاده هنرجویان قرار می گیرد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

06/10/1394

بازديد کل : 2480138 نفر   - 434922 ip   بازديد امروز : 743 نفر   - 307 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 4 نفر