چهارشنبه 25 مهر 1397

تصمیمات جلسه 169هیات رئیسه دانشگاه آزاد

صد و شصت ‌و نهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی چهارشنبه6مرداد95 به ریاست دکتر حمید میرزاده برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به المپیک 2016 ریو اشاره کرد و گفت: این که از مجموع 63 ورزشکار المپیکی 30 نفر از دانشگاه آزاد اسلامی و از مجموع 96 اعزامی پاراالمپیک 20 نفر دانشجوی این دانشگاه هستند، نشان‌ دهنده بهره هوشی و هوش هیجانی بالای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است که خود را در اقتصاد دانش بنیان، دستاوردهای علمی و پژوهشی و فرهنگی و ورزشی نشان می ‌دهد.

دکتر میرزاده پیشنهاد داد علاوه بر حذف شهریه کامل دوران تحصیل این ورزشکاران در هر مقطعی که باشند، در صورتی که این ورزشکاران موفق به کسب مدال در المپیک پیش رو شوند، هرکدام ضمن دریافت 10 میلیون تومان جایزه نقدی، از تسهیلات لازم برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر برخوردار شوند و در صورت درخواست خود عزیزان، شرایط لازم برای استخدام ایشان به عنوان همکار دانشگاه فراهم شود.

در ادامه، دکتر حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی گفت: ممیزی رشته‌ های دانشگاه هفته گذشته به پایان رسید و از 8 هزار و 170 رشته که در مقاطع کاردانی تا دکتری تخصصی هستند و در دفترچه جذب دانشجو قرار گرفته بودند، تعدادی توسط خود دانشگاه آزاد اسلامی فاقد ممیزی و استاندارد تشخیص داده شد و از دفترچه حذف شد.

وی افزود: تعدادی از رشته‌ها نیز که دارای مشکلاتی بودند، رفع نقص شدند. به این ترتیب مطابق ممیزی و کیفیت ‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری وزارت علوم در راستای ارتقای سطح علمی دانشگاه و اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیچ رشته بدون مجوزی در دفترچه ‌های دانشگاه وجود نخواهد داشت و گزارش این امر برای وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز ارسال می‌ شود.

دکتر میرزاده با اشاره به تلاش‌های دکتر حسین‌زاده لطفی، دکتر متاجی و همکاران ایشان، از زحمات معاون آموزشی در ممیزی رشته ‌ها قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به سامانه ممیزی رشته ‌های طراحی شده توسط معاون آموزشی اشاره کرد و گفت: تمامی واحدها به صورت آن‌لاین از نتایج این بررسی‌ ها خبردار شده‌ اند و می‌ دانند که قطعاً در رشته محل ‌هایی که فاقد استاندارد هستند، جذب دانشجو نخواهند داشت.

اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن تشکر از این زحمات، یکی از آثار مبارک این طرح را ساماندهی وضعیت اعضای هیات علمی دانستند.

در ادامه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گزارشی در خصوص غیبت دانشجویان ارائه کرده و مقرر شد غیبت دانشجویان در امتحان مطابق مقررات وزارت علوم تحقیقات و فن‌ آوری بلااثر شود.

دکتر سید طه‌ هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه جلسه، به ارائه گزارشی از مصوبات کمیسیون شماره 2 هیات رئیسه پرداخت. به گفته دکتر ‌هاشمی؛ در جلسه این هفته کمیسیون شماره 2 مقرر شد دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته که مدرک خود را از آموزشکده ‌های فنی و حرفه‌ای که اخیراً از پوشش وزارت آموزش و پرورش خارج شده اند، دریافت کنند، تنها در صورت ارائه دانشنامه مقطع قبل، دانشنامه برای ایشان صادر شود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.05.06

بازديد کل : 2410747 نفر   - 416781 ip   بازديد امروز : 346 نفر   - 45 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر