دوشنبه 19 آذر 1397

اخبار مهم معاونت آموزشی دانشگاه آزاد

معاون آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دوره مدیریت دکتر میرزاده بر دانشگاه آزاد اسلامی اخذ رشته برای دانشگاه آزاد اسلامی از وزارت علوم تسهیل شده و این موضوع دقت نظر روسای واحدهای دانشگاهی در جذب هیات علمی مرتبط با رشته‌ها را می ‌طلبد.

دکتر فرهاد حسین ‌زاده لطفی گفت: رشته محل‌ های واحدهای دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی در حال بررسی سختگیرانه ای است و در صورت رعایت نکردن ضوابط از سوی واحدها، رشته‌ ها حذف خواهد شد.

تائید اولیه بخشنامه نیمه وقتی شدن اعضای هیات علمی تمام وقت (دانشیار) دانشگاه آزاد اسلامی، تکمیل و ارسال موظفی استادان در اولین فرصت و ارسال به استان، بررسی و تدوین بخشنامه معادل‌ سازی موظفی آموزش اعضای هیات علمی با اموری مثل پژوهشی، فرهنگی، دانش بنیان و تدریس در کارگاه ‌‌ها، تدوین و بررسی آیین‌ نامه آموزش کارشناسی ارشد و دکتری در مورد تاثیر نداشتن نمره پایان‌ نامه در معدل کارشناسی ارشد و اخذ نمره 14 قبل از دفاع برخی از موضاعاتی بود که دکتر حسین‌زاده لطفی بیان کرد.

مدیرکل امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: استادان باید برای تبدیل وضعیت، یا ارتقای مرتبه علمی داشته باشند یا شناسنامه علمی خود را کامل و در خواست خود را از طریق سامانه به همراه مدارک ارسال کنند.

دکتر علیرضا وحیدی ادامه داد: سعی خواهیم کرد ماموریت‌ های درون استانی را تسهیل کنیم. با ماموریت و انتقال آن عده از اعضای هیات علمی موافقت خواهد شد که تکمیل موظفی خود را در واحد خود نمی‌ توانند انجام دهند.

دکتر امیر اقبالی خواجه رحیمی رئیس نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی هم در این نشست، گفت: استعلام به موقع مدارک موقع ثبت نام اولیه، توجه به وضعیت نظام وظیفه و احراز هویت سه بخش اصلی در ابتدای ورود دانشجو به معاونت آموزشی است که باید توجه و دقت ویژه شود.

کم کردن پروسه زمانی برای صدور مدرک فارغ التحصیلان، گسترش تحصیلات تکمیلی، استفاده حداقلی از حق‌التدریس ‌ها در واحدها و ساماندهی پرونده ‌های آن‌ ها، در نظر گرفتن فضای مستقل برای استادان در سال تحصیلی جدید با توجه به دستور دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، توزیع تخصصی پایان ‌نامه ‌ها در بین اعضای هیات علمی مواردی بود که دکتر خواجه امیری مطرح کرد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.05.02

بازديد کل : 2466792 نفر   - 432034 ip   بازديد امروز : 263 نفر   - 65 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 5 نفر