چهارشنبه 25 مهر 1397

تصمیمات جلسه 168هیات رئیسه دانشگاه آزاد

صدوشصت‌وهشتمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی روز 30 تیر 1395 به ریاست دکتر میرزاده و با حضور اعضا برگزار شد.

در این جلسه ، گزارشی از کمیسیون تخصصی شماره یک و مصوبات آن توسط معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارائه شد و بر اساس این گزارش، مصوب شد روسای واحدها نسبت به صدور حکم افرادی که مصوبه هیات جذب را دارند، تسریع کنند و در صورت عدم جذب معاون آموزشی دانشگاه پذیرش دانشجو در آن رشته محل را حذف خواهند کرد.

دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در تصویب رشته‌ ها بسیار سختگیرانه عمل می کند و اگر واحدی نتواند شرایط تصویب رشته ‌ها را فراهم کند، این رشته حذف می شود و در هیچ دفترچه ای نخواهد آمد.

دکتر سید طه‌ هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز ضمن ارائه گزارشی از کمیسیون شماره 2 هیات رئیسه، با بیان اینکه طراحی ‌های نهایی برای کارت هوشمند دانشجویی و فارغ التحصیلان دانشگاه صورت گرفته است، گفت: کارت هوشمند دانشجویی، به صورت یک کارت با چند کاربری مختلف به زودی با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی، دفتر فن‌ آوری اطلاعات و مرکز حراست دانشگاه در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

دکتر بهروز دانشیان رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه نیز گزارشی در خصوص برگزاری آزمون کارشناسی ارشد و دکتری ارائه کرد. وی با بیان این که 167 واحد دانشگاه مجری دوره ‌های دکتری تخصصی هستند، اظهار داشت: این آزمون در 53 حوزه برگزار شده و در حال حاضر مصاحبه ‌های این آزمون در حال برگزاری است و تاکنون80 درصد آن انجام شده است.وی افزود: نتایج آزمون دکتری در نیمه دوم شهریورماه95 اعلام خواهد شد.

دکتر فرهاد حسین زاده لطفی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص غایبین در جلسه مصاحبه دکتری گفت: این افراد باید تقاضا و مستندات مربوط به موجه بودن غیبت خود را به مرکز آزمون ارائه دهند تا زمان مصاحبه مجدد برای آن ها تعیین شود.

دکتر حسین زاده لطفی گفت: ممیزی 8هزار رشته دانشگاه آزاد اسلامی از کاردانی تا دکتری تخصصی با قوت تمام صورت گرفته، البته رشته ‌هایی که شرایط لازم را نداشته باشند، ظرفیتی برای آن ها در نظر گرفته نمی شود و اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حفظ کیفیت آموزشی برنامه جدی دارد.

دکتر میرزاده نیز در این خصوص گفت: در دوره مدیریت فعلی دانشگاه آزاد اسلامی، نسبت مربی به سایر درجات علمی اعضای هیات علمی از 60 به 40 بهبود یافته و امروز بیش از 60درصد از استادان دانشگاه آزاد اسلامی درجه استادیاری به بالا دارند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.04.30

بازديد کل : 2410781 نفر   - 416784 ip   بازديد امروز : 380 نفر   - 48 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر