چهارشنبه 25 مهر 1397

راه اندازی دو رشته علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی

در دویست و پنجاه و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی با راه اندازی رشته نانوفناوری پزشکی مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در واحد علوم دارویی و رشته بهداشت عمومی مقطع کارشناسی پیوسته در واحد کرمانشاه موافقت و ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، پیش از این در این شورا، رشته دستیاری تخصصی بیماری های داخلی و رشته مهندسی بافت مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران؛ و نیز رشته اقتصاد بهداشت مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران موافقت شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.04.21

بازديد کل : 2410912 نفر   - 416790 ip   بازديد امروز : 511 نفر   - 54 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 5 نفر