سه شنبه 27 آذر 1397

حجم کتاب‌های درسی با ساعات آموزشی متناسب است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به نقل از فرهنگیان نیوز، رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی که در آستانه هفته پژوهش در مدرسه ابتدایی شهدای رسانه حضور یافته بود، در نشستی با معلمان این مدرسه درخصوص تناسب میان حجم کتاب های درسی و ساعات آموزشی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین محی الدین بهرام محمدیان روز یکشنبه 15 آذرماه94 با حضور در دبستان دخترانه شهدای رسانه منطقه 6 تهران با حضور در کلاس درس تفکر و پژوهش پایه ششم ابتدایی با دانش آموزان درباره لزوم تفکر صحیح و چگونگی آن به گفت و گو پرداخت.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه طی نشستی با مدیر و معلمان این مدرسه از نظرات آنان در حوزه برنامه های آموزشی و کتاب‌های درسی آگاه شد.

خانم ابراهیمیان نماینده معلمان مدرسه شهدای رسانه به موضوع عدم تناسب میان حجم مطالب کتاب های درسی با برنامه آموزشی اشاره کرد و گفت: کتاب های درسی جدید به لحاظ محتوا بسیار پربارتر و جذاب تر از گذشته هستند، اما مشکل اینجاست که به دلیل وجود تمرین های عملی در انتهای هر درس معلم وقت کافی برای پرداختن به درس و حل همه تمرین ها در اختیار ندارد و به همین سبب اهدافی که مدنظر مولفان کتاب درسی است به نحو مطلوب آن تامین نمی شود.

وی افزود: با توجه به محدودیت زمانی گرچه معلم می تواند کتاب را به انتها برساند، ولی نمی تواند به کیفیت حداکثری برسد.

رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی در پاسخ به این مسئله اظهار داشت: در سازمان پژوهش کتاب های درسی به دست بهترین متخصصان هر گروه آموزشی تهیه و تدوین می شود و 15 تا 25 متخصص برای تالیف هر کتاب درسی با هم همکاری می کنند.

وی افزود: حجم کتاب‌های درسی هم بین 30 تا 32 هفته در نظر گرفته شده و مطالب درسی نیز متناسب با این زمان تهیه شده اما چنانچه از نظر شما هر نوع عدم تناسبی بین حجم دروس و ساعات آموزشی وجود دارد از شما دعوت می کنیم تا در نشست های تخصصی که با حضور مولفان کتب درسی تشکیل می شود حضور پیدا کنید و به طرح دیدگاه های خود بپردازید.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

16/09/1394

بازديد کل : 2480212 نفر   - 434931 ip   بازديد امروز : 817 نفر   - 316 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر