دوشنبه 19 آذر 1397

المپیاد متمرکز درون دانشگاهی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد

طی بخشنامه ای از سوی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به واحدهای مجری علوم پزشکی، زمان و مکان برگزاری المپیاد متمرکز درون دانشگاهی دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، طبق این بخشنامه، این المپیاد در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه مورخ 27، 28 و 29 تیرماه 1395 در واحد نجف آباد برگزار می شود.

نزدیک به چهارصد دانشجو از واحدهای مختلف مجری علوم پزشکی در سراسر کشور در این دوره از المپیاد ثبت نام کرده اند و با یکدیگر در 4 حیطه اصلی مدیریت نظام سلامت، تفکر علمی در علوم پایه، استدلال بالینی و فلسفه در پزشکی طبق حیطه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به رقابت خواهند پرداخت.

شایان ذکر است از اواخر سال گذشته(94) تاکنون جلسات متعددی به طور مستمر با حضور نمایندگان واحدهای متقاضی و نیز دانشجویان در معاونت علوم پزشکی تشکیل و در این جلسات تجربیات مختلف واحدها تبادل شده، و برنامه ریزی های لازم انجام شده است؛ و در راستای توانمندسازی دانشجویان متقاضی، کلاس های آمادگی به صورت مجازی (در سراسر کشور توسط معاونت علوم پزشکی) و حضوری در واحدهای مختلف تشکیل شده است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.04.01

بازديد کل : 2466716 نفر   - 432027 ip   بازديد امروز : 187 نفر   - 58 ip   بازديد ديروز : 950 نفر   - 269 ip   آنلاين : 6 نفر