چهارشنبه 25 مهر 1397

پرداخت مبلغ بازخرید 2 سال خدمت سربازی به کارکنان دانشگاه آزاد

معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه ای از پرداخت مبلغ بازخرید 2 سال خدمت سربازی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این بخشنامه که به امضای دکتر احسانی رسیده، آمده است: در راستای سیاست های دانشگاه آزاد مبنی بر کاهش نیروی انسانی از طریق بازنشستگی یا خاتمه خدمت طبق مصوبه هیات رییسه دانشگاه مقرر شد در خصوص آن دسته از کارکنان دانشگاه که دوره خدمت سربازی(نظام وظیفه) را گذرانده و برابر گواهی سازمان تامین اجتماعی دارای 28 سال سابقه پرداخت حق بیمه بوده و در 2 سال باقی پایانی خدمت تا زمان بازنشستگی یا خاتمه خدمت قرار دارند، مبلغ مربوط به بازخرید 2 سال سنوات خدمت سربازی آنان توسط دانشگاه آزاد اسلامی به حساب صندوق سازمان مذکور واریز می شود.

در ادامه این بخشنامه آمده است: بنابراین واحدها و مراکز آموزشی موظف اند ضمن هماهنگی با اداره تامین اجتماعی شهرستان مربوطه در خصوص کارکنان متقاضی با ارائه درخواست تعهد محضری مبنی بر قبول بازنشستگی یا خاتمه خدمت اقدام متقاضی به عمل آورند.

همچنین در این بخشنامه تاکید شده تعدیل نیروی انسانی به هیچ عنوان توجیهی برای جذب نیروی انسانی جدید نخواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.03.31

بازديد کل : 2410775 نفر   - 416784 ip   بازديد امروز : 374 نفر   - 48 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 10 نفر