چهارشنبه 25 مهر 1397

سه درس اختیاری و 5 کتاب جدید در دوره متوسطه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت ‌الاسلام محی الدین بهرام محمدیان با اشاره به چاپ کتب جدیدالتالیف گفت: کتاب ها از مرحله اعتباربخشی گذشته اند و بخشی از آن ها نیز به زیر چاپ رفته است.وی افزود: امیدواریم تا دهه آخر شهریور95 کتب درسی آماده توزیع و تحویل دانش آموزان شود.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد:  در رشته نظری و فنی و حرفه ای در پایه دهم، ۱۴۰ عنوان کتاب درسی داریم که حجم کتاب ها متناسب با ساعات آموزشی که به دروس اختصاص داده ایم می باشد.

محمدیان ادامه داد: طبق برنامه ریزی در شاخه نظری ۳۵ ساعت در هفته، در شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش ۳۵ تا ۴۰ ساعت آموزش در هفته (به تناسب رشته ها)  خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: در دروسی همانند درس دینی از ابتدایی تا متوسطه ۴۶ ساعت آموزش بوده اما اکنون با یک ساعت کاهش به ۴۵ ساعت رسیده است و برخی از اهداف کتاب های دینی در کتاب خانواده و سبک زندگی آورده شده است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به عناوین دروس جدید گفت: ۵ درس جدید در سه سال متوسطه دوره دوم متوسطه طراحی شده است که می توان به انسان و محیط زیست، بهداشت و سلامت، تفکر و سواد رسانه ‌ای اشاره کرد.

حجت الاسلام محمدیان با اشاره به دروس اختیاری نیز بیان کرد: دانش آموزان می توانند به صورت اختیاری دروس مدیریت اقتصادی و طراحی و تولید را انتخاب کنند.

وی ادامه داد: امسال درس آزمایشگاه به صورت جداگانه طراحی می شود و ساعت تربیت بدنی از ۲ ساعت به ۳ ساعت افزایش می ‌یابد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.03.30

بازديد کل : 2412738 نفر   - 416922 ip   بازديد امروز : 2337 نفر   - 186 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 9 نفر