سه شنبه 27 آذر 1397

ایجاد فرصت برابر برای ناشران کتاب های کمک آموزشی استاندارد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدیان در گفت و گو با خبرنگار شبکه خبر ضمن ابراز گلایه مندی از سیما در تبلیغ کتاب های غیر استاندارد با رنگ های مختلف که تنها نوعی دوپینگ علمی محسوب شده و به فرایند یاددهی- یادگیری آسیب می رساند، افزود: هر کتابی که بخواهد منتشر شود باید در درجه اول از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز بگیرد. اما اگر بخواهد به عنوان کتاب کمک آموزشی چاپ شود باید از سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی نیز تاییدیه بگیرد که دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی مرجع صدور این مجوز است.

وی با تاکید بر این مطلب که ورود هرگونه کتاب کمک آموزشی بدون مجوز سازمان پژوهش به مدارس ممنوع است، اضافه نمود البته ما از ناشران کتاب های کمک آموزشی استاندارد که به منافع دانش آموز توجه دارند استقبال می کنیم و مشخصات کتاب های استاندارد آن ها را پشت جلد کتاب های درسی به تناسب سن و پایه تحصیلی دانش آموزان معرفی می کنیم که با توجه به حجم وسیع جامعه دانش آموزی، فرصت مغتنمی برای آن ها خواهد بود.

دکتر محمدیان با اشاره به رشد فزاینده فناوری و فضای مجازی، افزود: اساسا سیاست ما در آینده باید تولید محتوای الکترونیکی باشد. البته در این راستا کارهایی صورت گرفته و چندین مسابقه و جشنواره تولید محتوای الکترونیکی برگزار کرده ایم.

وی افزود: یکی از تولیدات ارزشمند الکترونیکی ما که در بسته آموزشی سال جاری قرار گرفت، نرم افزار'برفراز آسمان' است که حاوی 70 تا 80 ساعت فیلم آموزش کلاسداری و مهارت های معلمی است. به علاوه محتوای الکترونیکی قریب هزار(1000) جلد کتاب و مجله برای تکمیل اطلاعات معلمان و دانش آموزان نیز در آن وجود دارد.

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی

وزارت آموزش و پرورش

1395.03.27

بازديد کل : 2480216 نفر   - 434932 ip   بازديد امروز : 821 نفر   - 317 ip   بازديد ديروز : 1061 نفر   - 401 ip   آنلاين : 6 نفر