چهارشنبه 25 مهر 1397

اصلاحیه بخشنامه متنوع سازی منابع درآمدی و صرفه جویی دانشگاه آزاد

دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ بخشنامه ای از معاونان و مدیران سازمان مرکزی، روسای واحدهای مرکز استان ،واحدهای جامع مستقل، واحدها و مراکز آموزشی و سازمان سماء دانشگاه آزاد اسلامی خواست تا نسبت به متنوع سازی منابع درآمدی، مدیریت و صرفه جویی هزینه ها اهتمام بورزند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در مقدمه این بخشنامه آورده است: در راستای مدیریت مصارف و صرفه جویی در انجام هزینه ها و با توجه به افزایش قابل توجه هزینه ها، رشد نرخ هزینه ها و عدم افزایش شهریه ثابت (پایه) در دو سال گذشته ضمن تأکید بر متنوع سازی منابع درآمدی غیر شهریه لازم است کلیه مسئولان، ‌هیات علمی و کارکنان دانشگاه نهایت صرفه جویی را در انجام هزینه معمول دارند.

در این بخشنامه با تاکید بر این که راهکارهای متنوع سازی منابع درآمدی غیر شهریه را به عنوان سیاست راهبردی و اقدام و عمل اجرایی در سال اقتصاد مقاومتی، مدنظر و اجرایی شود، آمده است: با توجه به این که در حال حاضر امکان ثبت نام اینترنتی در تمامی واحدهای دانشگاه برقرار است، پرداخت هرگونه وجه تحت عنوان حق الزحمه ثبت نام ممنوع است.

در این بخشنامه آمده است: کلیه واحدهای دانشگاهی ملزمند، نسبت به انضباط در اجرای کلیه امتحانات پایان ترم و جامع برنامه ‌ریزی کرده و با توجه به پرداخت حق تخصص، حق مهارت و حق فنی به کارکنان از سال 94 و 95 ، پرداخت حق الزحمه امتحانات به کلیه مراقبان حاضر در جلسات امتحان که دارای حکم مراقبت هستند، (موضوع بند3 بخشنامه مذکور) معادل 50 درصد نرخ ساعت اضافه کاری در ازای ساعتی که به عنوان مراقب در جلسات حضور داشته اند قابل پرداخت است.

در این بخشنامه با بیان این که کلیه رئیسان، مدیران و مسئولان واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی موظفند به گونه ای برنامه ریزی کنند که کلیه امور در ساعات اداری انجام شود تاکید شده است: مدیران، در صورت لزوم و ضرورت پس از ارائه دلایل مربوطه می توانند مجوز اضافه کار صادر کنند که در این صورت سقف مجاز اضافه کار برای کارکنان (طبق این بخشنامه) حداکثر 60 ساعت در ماه است.

همچنین پرداخت اضافه کار بالاتر از سقف مذکور تا سقف 120 ساعت در ماه در واحدهای استان منوط به بررسی و صدور مجوز کتبی رئیس آن استان و در واحدهای مرکز استان و جامع مستقل، مشروط به مجوز کتبی معاونت اداری و مالی دانشگاه ( سازمان مرکزی ) است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

1395.03.26

بازديد کل : 2410945 نفر   - 416793 ip   بازديد امروز : 544 نفر   - 57 ip   بازديد ديروز : 505 نفر   - 211 ip   آنلاين : 6 نفر